Ukmergiškiai Lenkijoje.

Sportas

Varžybos – 250 metrų gylyje

Birželio 17-18 dienomis Lenkijoje vyko XX tarptautinis dziudo turnyras, kuriame dalyvavo daugiau nei 500 dalyvių iš dešimties šalių.

Lietuvai atstovavo Ukmergės ir Alytaus sportininkai. Ukmergės komandą sudarė septyni Sporto centro dziudo kovotojai.

Pirmosios varžybų kovos buvo komandinės. Komandą sudarė penki kovotojai iš kurių trys – Joris Prenis, Ernestas Grakavinas ir Kaparas Žoldasbekovas, pralaimėjo lenkų čempionams 2:3, antrame susitikime įveikė slovakus 3:2, o dėl trečios vietos rezultatu 2:3 pralaimėjo ukrainiečiams.

Individualiose kovose geriausiai sekėsi K. Žoldasbekovui, kuris iki 55 kg svorio kategorijoje tapo turnyro nugalėtoju. Svorio kategorijoje iki 38 kg Naglis Gutauskas dėl trečios vietos pralaimėjo Ukrainos atstovui ir liko penktas. Tokią pat vietą užėmė ir J. Prenis. Septinti buvo iki 38 kg kategorijoje – Tautvydas Didžiokas, iki 46 kg – Vakaris Aliūkas, iki 50 kg – E. Grakavinas.

 

Šios varžybos vyko druskų kasyklose Bochnia, kurios yra 250 metrų gylyje po žeme, čia sportininkai buvo ir apgyvendinti, maitinami.

Po varžybų vaikams buvo parodyta, kaip vyko gyvenimas druskų kasyklose. Didžiulį įspūdį paliko organizatorių svetingumas, vaišės, loterijos, žaidimai, dovanos, pramogos. Komanda ir treneris Artūras Sakas buvo sužavėti.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas