AUTORĖS nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Žadėtoje aikštelėje – šiukšlynas

Sulaukėme ukmergiškės priekaištų dėl apleistos teritorijos, esančios tarp Dukstynos pagrindinės mokyklos ir Vaižganto kapinių. Moteris sakė prisimenanti, jog buvo žadama, kad čia bus ruošiama automobilių stovėjimo aikštelė. Dėl to iškirto medžius, išpjovė krūmus. Deja, pažadai nebuvo ištesėti, o į šį sklypą dabar „suvežtos visos Ukmergės šiukšlės“.

Miesto seniūnė pripažino, jog iš tiesų planuose buvo įrengti automobilių stovėjimo aikštelę, kuri ypač reikalinga. Tai labiausiai pajuntama pavasarį, per Motinos dieną, ir lapkritį, per Vėlines, kai lankyti artimųjų kapų suvažiuoja daugybė žmonių, o automašinas pastatyti nėra kur.

Pasak seniūnės, kitoje šios teritorijos dalyje buvo numatyta palikti žalią veją, kad čia aplinkiniai gyventojai galėtų vedžioti šunis.

Deja, šio projekto įgyvendinimui seniūnija jau keletą metų negavo lėšų. Labai apmaudu, kad mes šienaujame teritoriją, renkame šiukšles, o tie patys ukmergiškiai čia atveža ir verčia sugrėbtus lapus, statybines atliekas, viską, kas nereikalinga…“ – kalbėjo Z. Pečiulienė.

Vis tik miesto seniūnė tikisi, jog numatytas projektas bus įgyvendintas. Kai tik rajono valdžia skirs lėšų, šalia kapinių atsiras automobilių stovėjimo aikštelė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Taigi :
    Tik dabar pamatę Haha senai jau ten taip visas miestas toks

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas