Nuomonių telefonas

Pivonijos mikrorajone turgelio neliko

Pivonijos mikrorajono gyventoja paskambino Nuomonių telefonu susirūpinusi, kad šiame mikrorajone neliko turgelio: „Anksčiau, kai jis veikė, tai buvo patogu ir mums, kas išauginę savo darže gėlyčių, daržovių, nuskynę vaisių, galėjome juos parduoti, ir žmonėms, kurie ateidavo jų nusipirkti. Dabar, kai vykdoma teritorijos rekonstrukcija, turgelio neliko. Ar nebūtų galimybės kelis prekystalius laikinai įrengti Vilniaus gatvėje, prie „Pivonijos“ parduotuvės?“ – teiravosi moteris.

Savivaldybės administracijos Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Artūras Sakalauskas patikino, kad kol kas toks klausimas nebuvo aptartas, kadangi niekas dėl to į savivaldybę nesikreipė. „Žmonės turėtų pateikti prašymą, tada svarstytume, ar yra tokia galimybė“, – sakė vedėjas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ruta :
    Kodel zmones turetu pateikti prasyma? Jei naikinate esama veikianti turgeli, tai ir alternatyva jam sugalvokite.
  • Algis :
    O kur dabar agurku nuspirkti?
  • petras :
    geras turgus buvo
  • eeer :
    jo turgininkai nagli.
  • Vilija :
    Tikrai gaila,kad turgelio neliko,gal kitą vietą laikinai galima būtų rasti.
  • Jaronimas :
    Skirkit, mieli pirkėjai parduotuvės atvežtinęs prekes nuo kaime tikrai užaugintas daržoves.Tikriausia priprate prie 'medinio' pomidoro ir tikro skonio net nežinot ir nesistengiat sužinot.O turgelis tikrai buvo gerai.Ir labai gaila kad jo nėra.Perkant reikia žiūrėt ką perki,o ne kaltint kad supuvo per dien laikytos namuose avietės,jos jau tokios lepios yra.
  • Marta :
    ant nesvariu prekystaliu purvinos prekes maiseliai kazkokie seni suglamzyti .pas bobutes teko pora kartu pirkti daugiau nenoriu.stengiasi parduot visoki slamsta pernai pirkome avieciu uogu virsuje sudetos atrode grazios parsinesus teko ismesti visas apipuve o ta senole kuri pardave sako ne mano uogos okazkokios kitos moters kuri atnese parduoti.
  • Taigi :
    Nenusisnekek

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas