Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Vilniaus gatvėje bus atnaujintas takas pėstiesiems

Susisiekimo ministerija skyrė finansavimą Ukmergės rajono savivaldybei dviračių ir pėsčiųjų takų tinklo atnaujinimui ir plėtrai.

Kaip skelbiama ministerijos pranešime spaudai, vienoje iš judriausių ir pėsčiųjų pamėgtoje Ukmergės miesto Vilniaus gatvėje ketinama pradėti pėsčiųjų tako rekonstrukcijos ir plėtros darbus, kur takai bus sujungti į vieną susisiekimo tinklą. Dėl šalia esančių svarbių miesto objektų, darbo vietų koncentracijos šioje miesto vietoje pastebimas itin didelis pėsčiųjų ir įvairiomis transporto priemonėmis keliaujančių gyventojų skaičius. Dabartinės susisiekimo sąlygos yra itin prastos, danga yra nusidėvėjusi, nepritaikyta neįgaliųjų eismui ir nesaugi, dėl ko padidėja nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Susisiekimo ministerijai skyrus finansavimą, rekonstrukcijos darbai prasidės dar šį pavasarį. Ketinama įrengti 1,43 km pėsčiųjų taką Vilniaus gatvės atkarpoje nuo Šventosios upės tilto iki Trakų gatvės ir iki Vilniaus gatvės skvero, centrinėje miesto dalyje esančius pėsčiųjų ir dviračių takus sujungiant į vieningą susisiekimo sistemą.

Bendra projekto vertė didesnė nei 297 tūkst. eurų, kurių daugiau nei 192 tūkst. sudaro Europos regioninės plėtros fondo lėšos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Tilta geriau antra pastatylit
  • Anonimas :
    Ir vel amzinos statybos. Geriau praplatintu jelia prie draugystes stoteles. Velniam tas dviraciu takas.
  • Noreason :
    Vakar neradau kur masinos pastatyt, kiek zmoniu ten buvo, taip kad nemirs tas turgus :) tik kainas reiktu pazemint nes darosi pigiau i vilniaus akropoli palekti ir per akcijas pigiau apsipirkti
  • Anonimas :
    Vasario 16 gatve tvarkytu turgus baige numirti!!!!!!
  • Noreason :
    Tikiuosi bus atskirta juosta dviratinibkams taip pat. Senai reikejo tvarkyti
  • Ukmergietis :
    Na, baikit su tais pašaipiais komentarais! Kodėl esate tokie nelaimingi?
    • Ukmerglušiui :
      O kodėl tu toks dalbajobas? Ar tu mazochistas kažkoks? Mes reikalaujam dirbti iš savo išrinktos valdžios. Už tai jiems atlyginimus moka, o jie tyčiojasi iš Ukmergės. Gal tu kaimieti nebuvai Jonavoj, Anykščiuose, Širvintose, Molėtuose. Pabandyk šių miestų centruose rasti nesutvarkytų šaligatvių. Nustebsi. Ai, nenustebsi, gi tu nedadarytas. O Ukmergėj čia ne šaligatviai, o kliūčių ruožas. Būk sau toks gerietis, oloche...
      • X :
        As tave suprantu. Buna visiems gyvenime atkarpu, kai viskas yra blogai. Nepasiduok, pabandyk pamatyti spalvas, isgirsti pauksti, ikvepti tyro oro. Neleisk pykciui saves nugaleti. Jei matysi, kad pats nebesusitvarkai, rasyk kad ir i komentaru skilti, tikrai rasim, kaip padeti. Laikykis brolau/sese!
      • Noreason :
        Matau kietas tik is uz kito ekrano puses. Paburbejai ir geriau nuo to? Zmogus teisingai sako maziau verkit. Buvau ir anyksciuose ir sirvintose ir kaune ir vilniuj. Gatves grazios, saligatviai puikus, bet kiti dalykai - supuve. Paziuret is sono grazu, bet gyventoj ner patenkinti savivaldybem. Taip kad come down proto guzas...
  • Aha :
    Klausimas ar is tikro tvarkys,ar kaip visada...isknis ir paliks keliems metams dirvona?
  • 1-as :
    O nuo tilto iki laikrodžio, pats puikiausias šaligatvis (sarkazmas). nieko nereikia daryti (sarkazmas)... šauniai čia tvarkosi(sarkazmas).

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas