Kriminalai, Naujausi

Vienas po kito – trys gaisrai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gesinti gaisrų ir atlikti gelbėjimo darbų vyko 6 kartus.

Kovo 7-ąją gaisrininkams teko skubėti gesinti tris gaisrus, kurie skirtingose rajono vietose kilo vienas paskui kitą. Po pietų pranešta, jog Pabaisko seniūnijos Padvarių kaime dega gyvenamojo namo siena. Ugnis nespėjo išplisti, ji greitai buvo numalšinta. Apdegė apie 1 kv. m pastato lauko sienos. Spėjama, jog gaisras galėjo kilti netoli gyvenamojo namo išpylus karštų suodžių ir pelenų, kurie buvo susemti iš dūmtraukio.

Tik spėjus užgesinti šį gaisrą gautas pranešimas, jog Ukmergėje, Lelijų gatvėje, dega sandėliukas. Medinio statinio išgelbėti nepavyko. Supleškėjo ir jis, ir viduje buvę savininko daiktai. Gaisro priežastis dar nenustatyta, sandėliuke elektros nebuvo.

Iš šios gaisravietės ugniagesiai išskubėjo į Vidiškių seniūnijos Dukstynos kaimą, kur užsidegė automobilis „Citroen C3“. Juo iš Panevėžio į Vilnių vykusi mergina prieš Ukmergę pastebėjo dūmus, kurie kilo iš po variklio dangčio. Vairuotoja transporto priemonę nusuko į šalia automagistralės esančią degalinės aikštelę. Ugnis skubiai buvo užgesinta, ji neišplito, apgadino tik apšiltinimo ir garso izoliacinę medžiagą.

Kovo 8-osios naktį, apie 3 valandą, Draugystės gatvėje sudegė plastikinis buitinių atliekų konteineris. Tą pačią dieną ugnis Pabaisko seniūnijos Vaitkūnų kaime apgadino gyvenamojo namo sieną.

Kovo 10-ąją gelbėtojai sulaukė Bendrojo pagalbos centro pranešimo, kad Žemaitkiemio seniūnijos Kopūstėlių kaime medyje tupi katinas. Jis buvo iškeltas ir perduotas šeimininkams.

„G. ž.“ inform.

Loretos EŽERSKYTĖS nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas