Šioje gatvių sankirtoje numatytos pertvarkos.

Aktualijos, Naujausi

Pagrindinėje sankryžoje – išmanieji šviesoforai ir naujas ženklinimas

Rajono savivaldybėje šią savaitę vyko darbinis pasitarimas dėl baigiamo rengti pagrindinės miesto sankryžos, atkarpoje nuo Vilniaus, Vytauto ir Gedimino gatvių, atnaujinimo projekto. Jį pagal savivaldybės užsakymą atlieka Vilniuje registruota UAB „Urban Line“. Ketvirtadienį Ukmergėje lankėsi šios bendrovės eismo inžinierius Justas Butkevičius, pristatęs projektinę dalį, kurioje numatytas naujas šviesoforinis šios sankryžos eismo reguliavimas…

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

AUTORĖS nuotraukos

Pateiktam projektui buvo pritarta.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • j :
    Ar čia tik man vienai nepatinka salelės vidury gatvės? Ir ką manot apie posūkį į Gedimino gatvę iš pirmos juostos Vilniaus gatvėj? Iš pirmo žvilgsnio kaip ir gerai - vis kelias mašinas nutrauks iš II juostos... Bet iš kitos pusės - ar nebus dar sudėtingiau iš Vytauto į Vilniaus įvažiuot - reiks palikt vietos 2 automobiliams pravažiuot... Bet gal čia ir pasireikš tas išmanusis šviesoforas?
    • Ir man nepatinka :
      Man taip pat visai nepatinka salelės tiek Gedimino g., tiek Kęstučio a. Kas žino, ar tos saleles netaps kliūtimi, kai reikės įsukti į Gedimino g. miesto autobusams, kai pvz., bus uždarytas eismas per centrą? Ar nebus taip, kaip Panevėžyje. Po rekonstrukcijos pagal projektą (gi specialistai, profesionalai projektavo) taip susiaurino gatvę, kad maršrutiniams autobusams išsisukti, neišvažiuojant į priešingo eismo juostą, tapo neįmanoma. O atsakingų už projekto vykdymą komentaras buvo maždaug toks: "tegul išmoksta vairuoti... " Autobusų parko vairuotojai 40 metų (toks darbo stažas) vairuoti mokėjo, o 41-mais metais "nustojo mokėti vairuoti". Būtų juokinga, jei nebūtų graudu...
  • Mantas :
    Del ziedines sankryzos nepatvirtino, del sankryzos sudetingumo. Kadangi nera vietos didinti tos sankryzos apvaziavimus(jei butu ziedas) , o kadangi yra senu pastatu - paveldas, tai nepatvirtino. Na bet cia taip girdejau is zmoniu , kurie turi dirbancius pazystamus. O darant pagal dabartinius gabaritus kamsciai butu dar didesnis, isivaizduokit toki zieda kaip prie Bikuvos, tai esant intensyviam eismui isivaizduokit koks balaganas. O del vilniaus/linu gatves as tai patenkintas tuo sviesaforu. Vaika vestibi mokykla ir darzeli saugu. O ir jei pats virsyji greiti pristabdo. Na judekim tolyn ir daugiau pozityvo, juk pokyciu visi norit, tik i kiekviena labai neigiamai reaguojat.
    • Truputį kitaip :
      Aš tai iš pirmų asmenų kitaip girdėjau. Neva pagal studiją, padarius žiedą dabar prognozuojama, kad kažkelintais metais (2025 m. ar vėliau) to žiedo pralaidumo nebeužteks. Bet po velnių, kai ateis tie 25 metai ir spręskime problemą. Vietos žiedui ten tikrai sočiai. Galima nukąsti dalį Muziejaus (buv. K.T. Draugystė) pylimo, lįsti pro laikrodį, nukandant dalį to skverelio. Viskas normaliai mąstant įmanoma. Žiedas turėtų būti ne apvalus, bet elipsės formos, 2 juostų. Elipsė pajungtų ir Gedimino gatvę. Tai tiek. Pamastykit išrinktieji. Dar ne vėlu. Visiems būtų maloniau mieste.
  • N :
    O jiems tai kas,nieko neaiškins,kaip ir dėl visko neaiškina.Ukmergė-"miestas" be šaligatvių(išskyrus centrinę gatvę).Bet užtai įvažiavus į Ukmergę iš autostrados,prie pėsčiųjų tilto -šaligatvis miške,nesu matęs ten pėsčoojo.
  • Anonimas :
    Žiedas išgelbėtų,kitose šalyse daug paprastu žiedų žiedelių ir eismas vyksta sklandžiai,tas išmanusis vilniaus-linu gatvėje tik vaišina eismo dalyvius,tuščioje gatvėje užsidega raudonas,veikia atvirkščiai.
    • Taip :
      Pritariu. Kiek girdėjau, žiedo idėja buvo iškelta saivaldybėje, bet deja nugesinta. Gal jiems apsimoka geriau išmest tūkstančius ant super-mega-ultra šviesaforų, kurie vistiek neveiks taip kaip reikia. Matyt daugiau atkato liks. Pažiūrėsiu, kaip jie teisinsis, kai eismas kimšis šioje vietoje dar labiau nei dabar.
  • Anonimas :
    Jeo bus toks tupas sviesoforas kaip linu gatves tai aciu nereikia mum tokio. Geriau policininka ar policininke kokia vidurin sankryzos statykit.
  • Anonimas :
    Ir kada bus sutvarkytas kelias prie turgaus? Uzdeti zenklai draudziami. Tai galima ar negalima vaziuot prie sodros?
  • Anonimas :
    Jus keliapraplatinkit. Kam tokie platus saligatviai tenpalikti. Puse metro drasiai galima praplatinti ties draugystes stotele.
  • Cikita :
    Kam tie nauji ženklai ir šviesoforai jaigu gatvės kiauros.... Sto pudovai prakišti nori giminės įmonę kokia su šita nesamone
  • Chi :
    O imone staiga nebankrutuos?😁
    • X :
      O tu nenori emigruot?
  • Nepatinka :
    O geriau būtų buvęs žiedas. Susitvarkytų visas eismas
    • Pala :
      Tai, kad ziedu vaziuot Ukmergiskiai nemoka. Koks dar ziedas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas