Rajono Tarybos nariai susirinko į pirmąjį šiais metais posėdį. AUTORĖS nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Tarybos posėdyje pristatytas ambicingas projektas

Ketvirtadienį vykusiame rajono Tarybos posėdyje pateikta informacija dėl Ukmergės miesto gatvių modernizavimo viešojo ir privataus sektorių partnerystės būdu.

Pagal projektą numatomi du miesto gatvių tvarkymo etapai: pirmasis – Žiedo, Linų bei Dariaus ir Girėno gatvių, antrasis – Deltuvos ir Pašilės gatvių. Pirmojo etapo metu Žiedo gatvėje būtų įrengtos žiedinės sankryžos su Kauno, Ramygalos ir Deltuvos gatvėmis. Žiedo gatvės rekonstrukcijai reikėtų 5 mln. 680 tūkst. eurų be pridėtinės vertės mokesčio (PVM). Būtų rekonstruojama ir visa Linų gatvė…

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Katia :
    Ar ambicingas sprendimas ,ar pakišta kiaulė naujam merui?
  • Ok :
    Jus,silpnaprociai, pirma sugriautas gatves sutvarkykit.Vagys.Dar liko nesugriautu gatviu, ane, debilai? Ar isivaizduojat eisma Žiedo gatve, kur žiedai kas keli šimtai metru. O ir tie žiedai, kurie jau yra, juk neatitinka jokiu reikalavimu, tarpai tarp ivažiavimu yra per maži, neimanoma pastebeti ka ivažiaves i žieda vairuotojas darys, važiuos žiedu at suks išvažiavime, geriausias žiedas yra aplinkkelyje, vydury žiedo kalnas supiltas, nesimato ar ivažiuoja mašina iš priekio i žieda, juk kalna supilti vidury žiedo gali tik visiškas debilas. Ir tas žiedas yra netinkamas furoms, jos paprasčiausiai netelpa.Ten juk tiek daug laisvos vietos, galima buvo padaryt žieda platu ir patogu, bet ne, reikia gi paimti pinigus normaliam žiedui, o padaryti toki, kad pravažiuoti neimanoma, likusius pinigus-išvogti. Geriau pažiurekit, kiek laiko Deltuvos-Ziedo gatvese laikinas žiedas, ko gi ten normalaus žiedo nepadarot jau keli metai? Nemačiau dar nei viename Ukmerges dydžio mieste tiek kalniuku, saleliu, nereikalingu pesčiuju pereju(nuo Vienybes iki Eifelio,virš 20),na ir žiedu bus daugiausia(jei dar pristatys) . Gatves sugriove, piliakalni nugriaus, svarbiausia prisivogti.Draudžiamu ženklu pusprociai Klaipedos g. pristate, dabar neimanoma suprasti,galima pro ten važiuoti ar ne,visi važiuoja,bet juk vienoje vietoje net ženklas plyta yra,tai jei eismas ten leidžiamas,ko zenklu nenuimat? O jei ten eismas draudžiamas,tai informuokit žmones arba tuos ženklus sudekit normaliai, kad visi suprastu. Gal nepastebejot,pusprociai,kad prie iejimo i turgu perejos nebera,na ten,tai dar kaip bebutu,bet perejos nera ir prie mokyklos, ženklu nebesugebat pasatyt, idiotai.
  • nuomonė :
    liūdna, nesutvarkius vienur, stvertis kitur. Ambicingas planas būtų, jei sudarkytas gatves greitai sutvarkytų, nes važiavimas dabartinėmis remontuojamomis gatvėmis kaip ir mašinų laužimas gaunasi, kad ir kaip stengiesi apvažiuoti, bet, kad jau nebėra kaip.
  • Aja :
    Apart geriausia merui sekasi.
  • Anonimas :
    Haha,dar liko Ukmergeje neisartu gatviu.🤣 Ambicingas planas,apsikt Ukmerge ir apart.🤣

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas