Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

Aktualijos

Kyla avarinės situacijos

Ukmergės rajono Saugaus eismo komisijoje svarstytas klausimas dėl kelio ženklo „Stovėti draudžiama“ įrengimo prie P. Cvirkos gatvės 2-ojo namo. Šį klausimą pristatęs Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas A. Dutkus paaiškino, jog šalia „Valdo leidyklos“ nuolat statomi automobiliai, todėl dėl prasto matomumo dažnai kyla avarinės situacijos. Važiuojant P. Cvirkos gatve prie minėtojo namo tenka išvažiuoti į priešingą eismo juostą, rizikuojant susidurti su nuo Gedimino gatvės įsukančiais automobiliais.

Saugaus eismo nariai pritarė siūlymui iš savivaldybės biudžeto lėšų pastatyti du ženklus, o ateityje kelkraštį pažymėti geltona linija. Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Gediminas Narbutas pridūrė, jog tai bus padaryta, kai atsiras pinigų.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Christy Walton :
    Aš teikiu paskolas įmonėms ir asmenims, turintiems 2 proc. Jei domitės paskolos pasiūlymu, išsiųskite el. Laišką: (christywalton355@gmail.com).
  • ok :
    Kad taisykles debilas gali išmokti,tai tikrai abejoju.Po vienu iš senesniu straipsneliu(ten,kad kažkokia mamyte nepaiso kelio ženklu(nežinau,G.žeme ar ukzinios)yra kažkokio kaušo komentaras,kuriame jis tvirtina,kad nei ivažiuojant i žieda,nei iš žiedo išvažiuojant,posukio rodyt nereikia.Tai kaip tokiam silpnapročiui išaiškinsi,kad ivažiuojant i žieda posukio rodyt tai nereikia,bet išvažiuojant iš žiedo,posuki rodyt yra butina.O jei tokiam daunui ir išaiškinsi,tai jis gal vienam važiavimui, viena karta,gal ir elgsis taip,kaip reikia(ir tai,tiktai-gal),bet sekanti karta vel savo darys.
  • Aa :
    Tai kur jie vairuotojo teises pirko, kad nežino kokiu atstumu nuo sąnkryžos sovėti. Kur policija žiūri, nubauduos ir bus dviguba nauda, vairuotojai išmoks taisykles ir pinigų atsiras ženklams.
  • ok :
    Del to eismo ratu,kaip rašo aaa,tai gal butu ir gerai,tik galiu garantuoti,kad to žvyrkelio,kurio nesutvarke per 2 metus,nesutvarkys dar mažiausiai tiek pat laiko.Juk naujam merui irgi reikes vogti ir sudarineti sutartis su bankrutuojančiomis imonemis,juk tada gaunami dideli otkatai.Juk šitas meras irgi žinojo,kad ta imone,kuri remontavo ta kelia,bankrutuos ir tikrai specialiai sudare su ja sutarti,nes gavo dideli otkata.
  • ok :
    Ten,protingai galvojant ir turetu būti vienpusis eismas,nes jei buna mašinos sustatytos abejose gatves pusėse,pravažiuoti nebeimanoma.O del to ženklo,kuris draudžia statyti mašinas kažkuriomis dienomis,aš iškart sakiau,kad ji pastate ne toje gatves puseje.Na,bet tegul ten buna tas ženklas,nes jau taip ar taip,atvažiavusiems i turgu nebera kur mašinu statyt,bet prie tos redakcijos,tai uždrausti statyti mašinas yra butina,juk jie sugeba pastatyti ir beveik pačioje sankryžoje,palieka gal koki metra,tada net ir isukinejantis i ta gatve turi stoveti Gedimino gatveje tol,kol išvažiuos visos mašinos.
  • aaa :
    Gal geriau būtų padaryti vienpusį eismą P. Cvirkos g. link turgaus, o kai suremontuos Vasario 16 g. irgi padaryti nuo turgaus vienpusį eismą, gautus toks eismas ratu. Ir tada turgaus dienomis atsirastu vietos kur automobilius palikt.
  • Anonimas :
    Tie valdžiažmogiai stulbina. Šį kartą tai susižvengiau balsu. Net aplinkiniai krūptelėjo. ... "Gediminas Narbutas pridūrė, jog tai bus padaryta, kai atsiras pinigų."... blin nejaugi jie tikrai mano, kad pinigai ima ir atsiranda :DD

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas