Renginio dalyviai ir svečiai. AUTORĖS nuotr.

Jaunimas

Šventinė jaunųjų policijos rėmėjų protų mankšta

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Jaunieji policijos rėmėjai iš Ukmergės ir Širvintų rajonų gruodžio 19 dieną susirungė protų ringe. Šventinėje viktorinoje varžėsi 20 dalyvių. Susibūrusiems į keturias komandas jaunuoliams teko atsakyti į įvairiausius klausimus – nuo rimtų teisinių iki šmaikščių kalėdinių. Po trijų turų buvo išaiškinti nugalėtojai. Tačiau dovanos tądien laukė ne tik pirmą vietą užėmusios komandos. Jaunieji policijos rėmėjai į renginį atvyko su savo kalėdinėmis dovanėlėmis, kurias burtų pagalba dovanojo vieni kitiems su gražiais linkėjimais.

Renginio metu sulaukta netikėtų svečių – nešinas Betliejaus ugnimi atvyko Lietuvos skautijos Jūrų skautų konferencijos Ukmergės ir Širvintų jūrų skautų „Šventosios“ tunto vadovas Jonas Dragūnas su būreliu skautų.

Betliejaus taikos ugnelė – žmonijos brolybės, draugystės ir taikos simbolis. Simboline žvakės liepsna siekiama įžiebti taiką ir ramybę visų širdyse, skleidžiant ją savo šeimoje, bendruomenėje, šalyje ir visame pasaulyje. Iš rankų į rankas per visą pasaulį perduodama ši ugnis neša viltį ir taiką. Tad vakaras buvo apgaubtas prasmingos ir šiltos bendrystės aura.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas