Kriminalai

Po smurto prireikė medikų pagalbos

Sausio 17-ąją, apie 17 valandą, Pivonijos seniūnijos Žeimių kaime, namuose, konflikto metu sugyventinis (g. 1992 m.) pastūmė savo draugę (g. 1974 m.). Moteris atsitrenkė į krosnį ir patyrė fizinį skausmą. Smurtautojas namuose viską išvartė, išdaužė daiktus ir prieš atvykstant policijai pasišalino. Nukentėjusioji buvo nuvežta į Ukmergės ligoninę. Po medikų apžiūros, nustačius nugaros ir dubens sumušimus, ji išleista į namus.

Sausio 16-ąją, apie 10.50 valandą, Lyduokių seniūnijos Nuotekų kaime neblaivus vyras (g. 1985 m.), kuriam nustatytas 2,4 promilės girtumas, smurtavo prieš savo motiną. Konflikto metu sūnus plūdosi bei stumdėsi. Moteris atsitrenkė į duris ir patyrė fizinį skausmą. Ji buvo atvežta į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių, bet nenustačius sužalojimų po apžiūros paleista į namus.

Sausio 15-ąją, apie 9.30 valandą, Ukmergėje konflikto metu neblaivus vyras (g. 1970 m.) kumščiu sudavė savo sugyventinei į galvos sritį. Moteris patyrė fizinį skausmą. Iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai po nukentėjusiosios apžiūros konstatavo ausies žaizdą. Vykti į ligoninę moteris atsisakė.

Dėl šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas