Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Pagerbti talentingiausieji

Jau tapo tradicija, kad du kartus metuose rajono savivaldybės Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondas įvairių tarptautinių, respublikinių konkursų, čempionatų, pirmenybių, festivalių, projektų, viktorinų nugalėtojams ir prizininkams įteikia paskatinamuosius finansinius prizus. Baigiantis 2018-iesiems Kraštotyros muziejuje vykusios šventės metu 44 talentingiausi moksleiviai bei kelios jų komandos pasidalino 4 522 eurus. Renginį vedė minėtojo fondo bei Savivaldybės tarybos narys Vidmantas Krikštaponis.

Nominantus, jų mokytojus, trenerius, tėvelius sveikino Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondo komisijos pirmininkas, rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, fondo globėjas, rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas, jau 12 metų fondą materialiai remiančios UAB „Likmerė“ vadovas Mindaugas Kasmauskis, kiti svečiai.

Šįkart daugiausia finansinių prizų įteikta Sporto centro ir Meno mokyklos auklėtiniams. Paskatinimų taip pat sulaukė Kultūros centro šokėjai, Jono Basanavičiaus, Antano Smetonos, Siesikų, Želvos gimnazijų, „Šilo“ progimnazijos moksleiviai, klubo „Vilkas“ ir dziudo sportininkai. Jiems į asmenines sąskaitas pervesta nuo 38 iki 152 eurų.

Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondą sudaro rajono savivaldybės biudžeto bei rėmėjų lėšos. Jų skyrė ne tik UAB „Likmerė“, bet ir uždarosios akcinės bendrovės „Ukmergės duona“, „Ukmergės melioracija“ bei Ukmergės pramonės parkas.

Renginio metu pasirodė Pasaulio kantri ir linijinių šokių čempionato nugalėtoja Viktorija Sartanavičiūtė (vadovė Egidija Merenanu).

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas