Mažieji skaitytojai su apdovanojimais.

Jaunimas

,,Knygų Kalėdos“ – daugybė smagių ir prasmingų akimirkų

Rasa KULIAVAITĖ

Dar lapkričio 29 dieną kūrybinėmis Advento knygų kalendoriaus gamybos dirbtuvėlėmis prasidėjusios ,,Knygų Kalėdos“ Siesikų gimnazistams padovanojo daugybę šventinių akimirkų.

Gruodžio 3 dieną atgijo Antuano de Sent Egziuperi ,,Mažojo princo“ herojai ir pakvietė mažuosius skaitytojus pildyti perskaitytų knygų kalendorių bei varžytis dėl šauniausio ,,Knygų Kalėdų“ skaitytojo vardo. Tądien gimnazijos skaitykloje buvo įžiebta ypatinga – interaktyvi, iš ,,iMO-LEARN“ kubų bibliotekininkės Onos Motiejūnienės pagaminta – eglutė. Šventiniu laikotarpiu apie gražią jau aštuntus metus organizuojamą akciją mokiniams kasdien primindavo per gimnazijos fojė esantį televizorių demonstruojamos žymių žmonių mintys apie knygas, skaitymo svarbą bei vietinio radijo eteryje jaunųjų žurnalistų skaitomi tekstai.

,,Knygų Kalėdas“ Siesikų gimnazijoje vainikavo baigiamasis renginys, kurio metu ketvirtokai keliavo po mažojo princo aplankytas planetas ir turėjo atlikti daugybę linksmų užduotėlių. Šioje šventėje buvo apdovanoti ir aktyviausiai adventinį knygų kalendorių pildę antrokai.

Gimnazijos bibliotekininkė O. Motiejūnienė džiaugiasi ne tik ,,Knygų Kalėdų“ renginiuose dalyvavusių mažųjų skaitytojų aktyvumu, bet ir suaugusiųjų, kurie palaiko prasmingą akciją ir dovanojo laukiamiausių knygų, dosnumu.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas