Jaunieji aktoriai su Kalėdų Seneliu ir Snieguole. Kairėje – A. Pusvaškienė.

Jaunimas

Kalėdų šventėms – mažųjų lyduokiečių spektaklis

Gruodžio 29 dieną Lyduokių bendruomenės namuose vyko renginys „Vaikų Kalėdos“, kurio metu buvo rodomas spektakliukas „Pagrandukas“. Vaidino vietos vaikai. Spektaklį pastatė Kultūros centro Lyduokių filialo darbuotojos Virginija Navickienė ir Viktė Varnienė.

Kaip pasakojo Lyduokių bendruomenės pirmininkė Auksė Pusvaškienė, visiems susirinkusiems vaikams buvo padovanoti stalo žaidimai, kuriems lėšų skyrė kraštietis Donatas Čiapas. Jis jau ne pirmus metus finansuoja dovanėlių pirkimą, tad lyduokiečiai už tai jam yra labai dėkingi.

A. Pusvaškienė pasakojo, kad pastaraisiais metais didžiausioms žiemos šventėms ruošiamasi iš anksto. „Pernai bendruomenės moterys salę, eglutę puošė karpiniais. Šįmet, pasitinkant Adventą, buvo liejamos žvakės, kaip tai daryti, mokė Kultūros centro Deltuvos skyriaus renginių organizatorė Daiva Stimburienė. Prieš Kalėdas bendruomenės narės susirinko gaminti žaislų kalėdinei eglutei papuošti. Šįkart sumanyti taip pat originalūs, natūralūs papuošalai – iš šieno. Po kruopštaus darbo gimė gyvūnų, žmonių figūrėlės, žaisliukai“, – sakė A. Pusvaškienė.

Anot pirmininkės, seniūnijos dėka Lyduokių, taip pat aplinkinių kaimų ir Virkščių vaikus Kalėdų Senelis apdovanojo saldainiais.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas