Posėdis vyko eglute papuoštoje salėje.

Aktualijos, Naujausi

Naujametinė Tarybos dovana – sklypas už daugiau kaip 45 tūkstančius eurų

Trečiadienį vyko paskutinis šiais metais rajono Tarybos posėdis, jame dalyvavo 21 narys. Nebuvo Andriaus Kalesniko ir Romo Pivoro, turinčių nedarbingumo pažymas, Valdo Petronio – dėl darbo reikalų. Rajono meras Rolandas Janickas informavo, kad Jurgita Vijūnė yra gimdymo atostogose – sulaukė sūnaus. Ši žinia sutikta plojimais. Svarstyti 38 klausimai.

Prieššventiniai akcentai

Posėdyje buvo nemažai neformalių, šventiškų akcentų.

Kiekvienam Tarybos nariui buvo padovanotas medalio formos išdrožtas medinis žaisliukas su jo vardu, kuriuos jie buvo pakviesti pakabinti ant išpuoštos eglutės.

Po to į salę sugužėjo Senamiesčio pagrindinės mokyklos pradinukai – nykštukai. Vaikai savo dainelėmis įliejo geros nuotaikos. Mokinukai jau ne pirmus metus vieši paskutiniame Tarybos posėdyje – čia jie ateina pasiimti knygų, kurias dovanoja politikai. Ir šįkart jų išsivežė pilną vežimaitį. Šios knygos keliaus į bibliotekas.

Jau ne vienerius metus prieššventiniame Tarybos posėdyje lankosi Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Šarūnas Petrauskas.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Š. Petrauskas dalijo kalėdaičius.

AUTORĖS nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Pranas :
    Taryba dar pries 2000 metus patvirtino prie zirnoju kelis neprivatizuotinus papludimius /t,p.ir prie kitu ezeru/ Kur viskas dingo ,jeigu vel reikia ispirkti?
    • Anonimas :
      ka musa nebetinka tikri verslinikai norejo investuot bet ne turbut atkatu nedave negali pyderai savo sklypo parduot rinkos kaina pasinauduos ukmerges zmoniu pinigais
  • Show must go on :
    Debilai gonna debil.. Atsiranda tokių (ir daug), kuriems viskas gerai. Valdžia šika jiems ant galvų, o jiems atrodo, kad sninga. Valdžiažmogiai tvarkosi savo kišenes, kaip jiems patinka, o durnelių choras su "žiniasklaida" pritariamai ploja. Taip ir gyvensim toliau, su išraustom gatvėm, netvarkytais šaligatviais, "sutvarkytom" deltuvos gatvėm, 50 metrų paplūdimiais visam miestui ir pajacu meru. Valio draugai. Su šventėmis.
    • X :
      Puikus komentaras. Aplodismentai! Tik kad zmones isgirstu ir ivertintu situos 25 lodarius.
  • Miglė :
    Janickas puikus meras. Nevarykit. Tik už jį balsuosime.
  • Anonimas :
    Tie patys Varnas ir Petronis gi kandidatuoja į Ukmergės merus - ar tikrai už juos balsuosite? Asmeniškai aš net nematau už ką balsuoti. Netgi tas pats Janickas su Ukmergės "tvarkymu" susišiko reitingus juodai.
    • arnas :
      O kur tie reitingai yra , kas juos nustate?
    • X :
      Tu teisus. Nėra už ką balsuoti.
  • Aja :
    Iš tiesų , jis nepriklausomas nes nuo jo žurnalistų niekas nepriklauso.
  • juokas :
    kokios zurnalistikos tikites , kai visa popierinė ziniasklaida sedi vienoje kiseneje.... parasysi ka blogai, ir neteksi maitintojo. o ukmergej be maitintojo ne kas.
    • Jau :
      Kas tiesa, tai tiesa - be maitintojo blogai!
      • O, :
        juk vienas laikraštis skelbiasi nepriklausomu?
  • Atsibuskit :
    juokingas ten sklypelis. už tokį sumokėt 50k Eur jau turėtų būti baudžiakas. ten to paplūdimio 50 metrų. norėsiu pažiūrėt, ten per piką kaip stumdysis visi šiknomis.
  • Rytai :
    Šiaip tai zemės sklypas investicija nebloga, nei sudegs , nei kaina per daug nukris, o gal but ir padidės ateityje, dėl prieziūros- apšienaut, šiukšles aprinks iš seniunijos.Kazkieno interesai tikriausiai buvo, bet didziausi interesai buvo kazkada zemetvarkininku , kurie nepaliko priejimo prie ezero, ir tikriausiai ne uz dyka.
  • X :
    Senas postas, itarimai issipilde: Per tarybos posedi didziausi agitatoriai uz papludimio pirkima buvo Varnas ir Petronis. Turbut suprantat ka noriu pasakyt. Vietoj to, kad 50000 eur butu skirti sritims, kurioms nuolat truksta finansavimo, sitie saunus vurai, naudodamiesi itaka, juos ismes i privacias kazkieno rankas. Jei reikia vietos Regatai, tai kodel nesusitarus su bet kurio sklypo prie Zirnajos savininku, kad uz viena regatos diena savivaldybe mokes po, tarkim, 1000 eur. Kiek nesutiks? Isivaizduojat? Situ pinigu 50 metu uztektu. O jei paskaiciuosim, kiek pinigu kasmet bus skiriama to nelemto sklypo prieziurai, tai turbut ir per 100 metu sita durna investicija neatsipirks. Bet kas apie tai galvoja? Pinigai juk ne situ veikeju. Va taip ir vaziuoja dugnan Ukmerge. Aciu, vyrai, uz Ukmerge!!!!
    • Noreason :
      Sutinku pilnai!
  • Vladas :
    Arba Petronis perka arba Pertonis parduoda ,cia jau klasika.
  • Anonimas :
    Sklypą iš Petronio pirko?
  • X :
    Stume varna su putroniu.
  • šliužams :
    ir vėl kaziolienė džiaugiasi, kad Ukmergė apiplėšta. Jokių žurnalizmo užuomazgų. Kodėl tiek daug sumokėtą už tokį mažytį sklypelį? Kam tai naudinga? Kas iniciatorius? Kas balsavo už? Kodėl taip aktyviai sprendimą stūmė Balčiūnienė ir meras pajackas. Po kiek šie asmenys gaus į kišenę...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas