Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Gaisrą sukėlė karšti pelenai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai gesinti gaisrų ir atlikti gelbėjimo darbų skubėjo šešis kartus. Šiemet nuo metų pradžios iki gruodžio 1 dienos tarnyba 184 kartus vyko gesinti gaisrų ir 108 kartus – atlikti kitų gelbėjimo darbų. 2017 metais per tą patį laikotarpį užgesinta 160 gaisrų ir atlikti 104 gelbėjimo darbai.

Gruodžio 3-osios popietę V. Kudirkos skersgatvyje esančio daugiabučio bute apdegė balkono lango rėmas. Ugnis įsiplieskė nuo peleninės. Nors šeimininkas buvo namuose, jis gaisro nespėjo pastebėti. Ugniagesius iškvietė kaimynai, pamatę iš penkto aukšto balkono rūkstančius dūmus.

Gruodžio 4-ąją gaisrininkai skubėjo į Matininkų gatvę, kur degė malkinė ir malkos. Gaisrą sukėlė arti malkų padėta skarda su karštais pelenais. Ugnis buvo greitai užgesinta ir nespėjo persimesti į namą taip pat akylų kaimynų dėka, kurie pastebėję dūmus nedelsdami pranešė ugniagesiams.

Gruodžio 5-ąją V. Kudirkos gatvėje esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Gruodžio 6-ąją ukmergiškiai vyko į Širvintų rajono Zibalų seniūnijos Beivydžių kaimą gesinti degančio durpingo žemės sluoksnio.

Gruodžio 9-ąją pranešta apie du gaisrus. Utenos g. 5 sudegė plastikinis šiukšlių konteineris, Vilniaus gatvėje, atviroje teritorijoje, degė dvi automobilio padangos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas