Po autoįvykio abu automobilius išgabeno techninė pagalba. Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Eismą keliuose sunkino blogos oro sąlygos

Pastarosiomis dienomis gausiai iškritęs sniegas sukėlė nepatogumų vairuotojams, padaugėjo eismo įvykių.

Gruodžio 16-ąją, apie 12.45 valandą, Žiedo gatvėje, ties prekybos centru „Maxima“, susidūrė du automobiliai – „VW Passat“ ir „Mercedes-Benz“. Juo važiavusiems asmenims medikų pagalbos neprireikė, tačiau automobilius po avarijos išgabeno iškviesta techninė pagalba. Policijos pareigūnai dėl eismo įvykio surašė administracinių nusižengimų protokolą, abiem automobiliams panaikinta privalomoji techninė apžiūra.

Tą pačią dieną policijai pranešta apie greitkelyje Panevėžys-Vilnius nesaugiai važiuojantį galimai neblaivų vilkiko vairuotoją. Policijos pareigūnai sustabdė minėtąją transporto priemonę, kurią vairavo Švedijos pilietis. Jis buvo blaivus, tačiau įspėtas, kad saugiai vairuotų.

Gruodžio 17-ąją eismo įvykis užfiksuotas Pabaisko seniūnijos Vaitkuškio kaime, ties išvažiavimu į greitkelį Vilnius–Panevėžys. Apie 10.50 valandą automobilio „Honda“ vairuotojas atsitrenkė į kelio bortelį.

Apie 14.40 valandą greitkelyje Vilnius–Panevėžys, ties posūkiu į Lyduokius, į griovį nuvažiavo vilkikas.

Tą patį pirmadienį, apie 14.50 valandą, Ramygalos gatvėje į stulpą atsitrenkė automobilis „Audi“.

Gruodžio 17-ąją, apie 17.10 valandą, kelyje A6, važiuojant nuo Utenos link Ukmergės, 82 kilometre, slidžiame kelio ruože, leidžiantis nuokalne, krovininio automobilio „Iveco“ vairuotojas (g. 1964 m.) nesuvaldė sunkiasvorės, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su lengvuoju automobiliu „Volvo V70“ , kurį vairavo moteris (g. 1992 m.). Transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai. Lengvosios mašinos vairuotojai Ukmergės ligoninės priėmimo-skubios pagalbos skyriuje nustatytas juosmens slankstelio lūžis. Greitosios medicinos pagalbos automobiliu ji išvežta į Utenos ligoninę.

Gruodžio 18-ąją, apie 7.45 valandą, Vidiškių seniūnijos Baraučiznos kaime automobilis „Audi“ dėl slidžios kelio dangos atsitrenkė į kelio atitvarą.

 „G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas