Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Užsakyto automobilio oro uoste nebuvo

Spalio 22-ąją rajono Policijos komisariate gautas 30-mečio vyro pranešimas. Užsienyje dirbantis mūsų rajono gyventojas nurodė, kad prieš grįždamas į Lietuvą išsinuomojo automobilį „Audi A6“. Ši transporto priemonė spalio 19-ąją, apie 22.30 valandą, jo turėjo laukti prie Vilniaus oro uosto. Automobilį ukmergiškis nuomojosi internetinėje „Autoplius“ svetainėje prieš dvi savaites, o spalio 7-ąją į nurodytą banko sąskaitą pervedė 300 eurų avansą, kitą dieną – likusią nuomos sumą, dar 320 eurų.

Oro uoste sutartu laiku neradęs mašinos, vyras bandė susisiekti su „Audi A6“ išnuomojusia įmone, tačiau nurodytu kontaktiniu telefonu nė vienas konsultantas neatsiliepė. Pasak pareiškėjo, elektroninis paštas nuoma@anex.lt , iš kurio jis gavo visus užsakymo patvirtinimo duomenis, yra panaikintas.

Ukmergės rajono gyventojas dėl apgavystės patyrė 620 eurų žalą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ringe :
    Paieškokit Tomo Orento imoneje Abelas, per šia imone dabar perkami automobiliai nesvariems darbeliams
  • Carlux :
    Sukčiai toliau kuria kitas firmeles... Ne išimtis Www.carlux.lt Facebook.Lt/carlux nesinuomokit tai orento ir ringes firmele....ima depozita ir sėkmingai jo negrąžina... Automobiliai autorent24. Lt jie duoda tas mašinas daryti visoms afioroms.... Traiskyt šituos parazitus reikia.
    • Carlux.lt = Sukciai ! :
      http://Www.carlux.lt - Ir man negrazino depozito,perskaitykit ju taisykles atidziai,masina atsema,depozita sako perves per 14-30 dienu i tavo saskaita,bet taip ir neperveda,saugokites,pries tai jie buvo. Anex.lt
  • Gertas :
    Cia dalyvauja sni sukciai Deividas Ringe ir Tomas Orentas. Ivedus i paieska galite rasti kelis straipsnius
  • Gertas :
    Ziurekite UAB Davas informacija. Jei domina galiu suteikti daugiau info gertas71@msn.com arba tel 00353863862875

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas