Pradinukai, susiskirstę į komandas, turėjo atlikti įdomias užduotis.

Jaunimas

Pradinukai vykdė trumpalaikį projektą

Regina PUŠINSKIENĖ

Taujėnų gimnazijos pradinių klasių mokytoja

Taujėnų gimnazijos pradinių klasių mokiniai kartu su savo mokytojomis Gene Baroniene, Rita Žudiene, Lina Krikštaponiene ir šių eilučių autore vykdė projektą „Rudens gėrybės“. Tai jau tradicija tapęs ir ne pirmi metai vykdytas trumpalaikis projektas, kuris labai patinka mokiniams.

Pirmai dienai vaikai ruošėsi namuose kartu su tėveliais. Jie gamino įvairius darbelius iš vaisių, uogų, daržovių ir visa tai atsinešė į mokyklą. Visi kūrinėliai buvo eksponuoti „Rudens gėrybių“ parodoje, kurią praturtino ir darželinukų pristatyti darbeliai.

Kitas dvi dienas mokiniai tapo dailininkais. Savo piešiniais jie papuošė klases, o vieną ilgą piešinį iškabino gimnazijos pirmojo aukšto koridoriuje.

Paskutinė diena buvo skirta nepamokinei veiklai. Jos metu pradinukai dalyvavo viktorinoje, kurioje, susiskirstę į komandas, turėjo atlikti įdomias užduotis. Visiems sekėsi puikiai. Paskui projekto dalyviai keliavo į mokyklos kiemą ir prisirinko daug nukritusių įvairiaspalvių lapų. Iš jų darė kirmėlaites ir langų papuošalus. Kūryba užtruko ilgai, nes pradinukai dirbo kruopščiai ir susikaupę.

Visos klasės buvo apdovanotos padėkos raštais.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aaaa :
    O kodel viesai rodomi nepilnameciai? Ar tai nepriestarauja istatymams?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas