Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Nuomonių telefonas

Nors nedirba, bet turi kabineto raktus

Į redakciją skambinusi moteris sakėsi, jog dirba Pirminės sveikatos priežiūros centre (PSPC). Ji pasakojo, kad daugelį įstaigos darbuotojų stebina bene kasdien čia apsilankanti buvusi vyr. gydytoja. Neva ji iki šiol turi kabineto raktus, ateina ir užsirakina, vis dar tvarko kažkokius reikalus. PSPC darbuotojai įtaria, jog buvusi vadovė galimai bando užmaskuoti neaiškius „darbelius“. Atseit, jei PSPC būtų likęs vadovauti laikinai vyr. gydytojo pareigas einantis gydytojas Justas Šakalys, nieko nereikėtų slėpti. Dabar, kai konkursą laimėjo Gitana Čepienė, reikalai pakrypo kita linkme… Skaitytojos teigimu, PSPC steigėja – rajono savivaldybė – turėtų pasidomėti, kodėl daugiau nei pusę metų nedirbantis žmogus vis dar turi buvusio kabineto raktus.

Apie ukmergiškės nuogąstavimus informavome rajono savivaldybės administraciją. Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė pranešė, jog buvo susisiekta su VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro administracija ir gautas patikinimas, kad buvusi įstaigos vadovė dabar tikrai nesilanko ir jokių reikalų netvarko. Neva anksčiau, kai tik pasitraukė iš pareigų, ji užeidavo, nes turėjo perduoti dokumentus, atlikti kitus darbus.

Pasak D. Zimblienės, kitą savaitę paaiškės, nuo kada darbą pradeda nauja PSPC vyr. gydytoja. Iš valstybinių institucijų jau gautos reikiamos pažymos, todėl ateinantį pirmadienį konkursą į PSPC vadovo pareigas laimėjusi G. Čepienė susitiks su rajono meru, pasirašys darbo sutartį. „Jai pradėjus dirbti situacija turėtų pasikeisti, darbuotojams neliks priežasčių nerimauti“, – kalbėjo savivaldybės atstovė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Mielieji rasytojai kad ir kaip rasytumete nesamones ant Justo jis yra jums dar nezinomas kietas riesutelis per kelis menesius sis zmogus pakele poliklinikos rodikius ivede daug naujoviu sutaupe pinigeliu jusu labui tai jums dar vis blogas tokius zmones reikia rajone laikyti jaunu reikliu ir taip mazai o jis ne tik geras daktaras bet ir nuostabus vadovas pamazu atsimerkime
  • pašalinis. :
    partizanui ir vietiniams : pagal komentarus Jūs esate dvasios ubagai, o rašo poliklinikos šešetukas, galiu ir išvardinti.Dirbote kolektyve, o kiek nepamatuotos neapykantos, bloga karma atsigręžia , gaila man Jūsų, nepamirškite yra Dievas.
  • partizanas :
    blogai konservams su partijos veidais ir vadais - ilgus metus buvusi partijos vedlė taip nuvarė polikliniką, kad tapo viena blogiausių Lietuvoje (pagal finansinius rodiklius ), kitas naujai iškeptas konservas net nepradėjes dirbti susidirbo su dokumentais ir karjeros nei partijoje nei įstaigoje nepadarys. Krito paskutinis konservų bastionas - PSPC , sekmė ir laimė ukmergiečiams
    • Jūs partizane :
      Į dešimtuką
  • Prokuroras :
    RED.....as tuoj ateisiu pas tave:))ar manes lauki ziuredama televizoriu ir vslgydama uogytes;)))
  • Vietinis :
    Nepavykus pasistatyti savo pastumdelio, kuris nekeltu problemu,, nepavykus planui puole tvarkyti dokumentus- tai kur tai daryti, aisku savo kabinete:)) Jei taip tvarke dokumentus kaip vadovavimo patirties,tai tikrai liko daug darbo auditoriams:)))
  • Pac :
    Straipsnis teisingas.!!!! Ar Normali vadove isejusi is darbo pries 0.5 metu!! pasilieka kabineta ir ten daro savo sutves susirinkimus.Cia normalu??? Gerbiamas vadovas tikrai gali uzeiti i buvusia darboviete pas bendradarbius bet cia visai ne tas pats,ir to nesupranta tik fejos padlaiziai ir partieciai
  • Pliotikininkams :
    Visiška nesamonė šis straipsnis, parodo fobijas Skaitytojos kuri turi daug fobijù ir yra nesužalota intelekto, gaila kad medikė ir dar galimai LSAD prof sajungos pirmininkė ar valdybos narė. DŠ;))))))
  • Pac :
    Feja greit nebevaikscios ir netures kabineto ir nedirbs Pspc ka buvo suplanavusi jei butu prastumusi sakaliuka. Sudie Feja, dabar tik eikit i baznycia kad neisaiskintu visu juodu darbeliu,vistiek visko nespejot sutvarkyt:))
    • Pac.ui :
      Esi fonoberija, ir mastai kaip padugnė;)))))
  • jomajo :
    Neturi zmones ka veikti, pletkais uzsiimineja. Kur nori, ten ir vaiksto p. Galiauskiene, koks kieno reikalas? Atejot gydytis, tai ir laukit pas daktara, o nesekiokit, kas kur eina. Bjaurus zmones
  • ne šiaip sau :
    kolektyvo gerbiamas bendradarbis ar vadovas net ir išėjęs iš darbo yra laukiamas svečias įstaigoje, na o čia panašu kad yra kitaip...Jei visi stebi ir įtarinėja ką buvęs vadovas veikinėja, tai gal yra realaus pagrindo nerimui ir įtarinėjimams
  • Anonimas :
    Na jau gėda skaityti tokias rašliavas. Kaip bobų turgus, o tam turgui vadovauja tie žmonės , kurie neturi darbo ir laksto po ligonines kavines ir kūria sąmokslo teorijas . Tai kai baigsi darbą įstaigoje, tai jau ir koridoriais pereiti negalima? Geriau dirbkime savo darbus, o neužsiiminėkime niekais. Gėda prieš miesto gyventojus, apsiraminkite.
  • Anonimas :
    Maziau jus sirkit svetimom ligom
  • Viskas praeitį :
    Dar kažkokiam ligoniui fėjos vaidenasi;))) matyt socdemas rašo;)))žodžiu kaimo turgus
  • Galimai :
    Galimai SOLIDARUMAS prof sajungos įžvalgos, ligotos mintys;)
    • Tikrai galimi :
      Jei tikrai "Solidaumo mintys" tai tikri šaunuoliai. O tarp kitko profesinė sąjunga "Solidarumas" buvo sukurtas Galiauskienės atsvarai nuo kitų vietinių organizacijų.
  • ar tikrai ? :
    o gal Galiauskienė įstaigoje lankosi visai ne iš blogų kėslų, o tiesiog iš įpratimo ar susirgimo pagal esamą amžių ? Juk šitiek metų čia tvarkėsi kaip savam kieme...tai va ir negali patikėti tuo kas įvyko. O ir Zimblienės nėr ko kaltint ji pakomentavo kaip jai Šakalys pasakė, o šitas atsakė kaip jam fėja pakuždėjo ...
  • Vargšė :
    Galiauskienė kaip šviesios atminties gydytoja Adamonytė po išėjimo į pensiją dar ilgai naikščiodavo į darbą.
  • nu šakės :
    Ponia Zimblienė, ateikite po Galiauskienės darbo LOR kabinete ir pati įsitikinsite kaip buvusi vadovė atsirakina 306 kabinetą. Ten lankosi ir esamas lep vadovas. Kam taip meluoti, juk visai nebloga žurnalistė buvote.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas