Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Naktį apvogtos trys įmonės

Spalio 4-osios naktį, apie 2.25 valandą, rajono Policijos komisariate gautas pranešimas, kad pro langą patekta į Kauno gatvėje esančią UAB „Egvva“ ir iš autoserviso kasos pavogta apie 70 eurų, išplėštas signalizacijos valdymo blokas. Žala tikslinama, turtas nedraustas.

Įvykio vietoje nustatyta, kad tokiu pat būdu, išėmus langą, įsibrauta ir į tame pačiame pastate esančią UAB „Inter Cars Lietuva“ filialo Ukmergėje parduotuvę, prekiaujančią automobilių dalimis. Vagys išsinešė kasos stalčių su jame buvusiais 552 eurais, išlaužė seifą. Taip pat buvo sugadintas signalizacijos valdymo blokas bei nupjovus laidus pavogtas vaizdo įrašymo įrenginys. Žala tikslinama, turtas – draustas.

Tos pačios dienos rytą, apie 7.40 valandą, policijai pranešta, kad apvogta dar viena šiame pastate esanti individuali įmonė „Cezis“. Po nakties pastebėta, kad išdaužus tualeto langą buvo patekta į šildymo įranga prekiaujantį saloną ir iš jo pavogtas kasos stalčius su jame buvusiais 491,63 Eur, taip pat išplėštas vietinės signalizacijos valdymo blokas, vaizdo įrašymo įrenginys. Žala – tikslinama.

Dėl šių vagysčių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas