Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Aktualijos, Naujausi

Meras išvyko į Kiniją

Savivaldybės meras Rolandas Janickas išvyko į Kiniją, Zhangjiajie miestą, kur spalio 13-18 dienomis dalyvaus Šilko kelio tarptautinės prekybos rūmų Šilko kelio verslo 2018 metų suvažiavime. Jo metu bus pasirašytas susitarimas tarp Ukmergės rajono savivaldybės ir Šilko kelio tarptautinės prekybos rūmų dėl dalyvavimo Šilko kelio miestų aljanso veikloje.

Šis vizitas organizuotas po to, kai rugsėjo mėnesį vykusiame rajono Tarybos posėdyje dalyvavęs Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos vyriausiasis patarėjas verslo vystymo klausimais Romas Gėgžnas pristatė Šilko kelio idėją ir rajono Tarybos nariai pritarė bendradarbiavimui.

Buvo pasirašyta sutartis, kurioje nurodoma, „kad Šilko kelio tarptautinės prekybos rūmai sieks skatinti ekonominį ir prekybos bendradarbiavimą, kultūrinius mainus Šilko kelio regione, įgyvendinti Šilko kelio miestų aljanso iniciatyvą. Ukmergės rajono savivaldybė aktyviai įsitrauks plėtojant draugiškus santykius ir bendradarbiavimą, rems tiesioginius ryšius tarp institucijų ir organizacijų, norinčių dalyvauti miestų partnerių veikloje.

Abi šalys tikisi įgyvendinant Šilko kelio miestų aljanso iniciatyvą, kurti ir vystyti bendradarbiavimą tarp įvairių Šilko kelio miestų aljanso dalyvių institucijų; bendradarbiauti, keistis žiniomis ir ekspertais ekonomikos, švietimo, kultūros meno srityse; įsipareigoti imtis iniciatyvų, tiesiogiai susijusių su šiuo susitarimu.“

Tarybos posėdyje R. Gėgžnas informavo, kad vienas savivaldybės atstovas bus pakviestas atvykti į Kiniją, Šilko kelio verslo suvažiavimą, o visas kelionės išlaidas padengs suvažiavimo organizatoriai.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • jurgis :
    atves kinu kelem taisyt
  • Anonimas :
    kol.lukosiu.nepaime
  • D: :
    Linkime ten ir pasilikt. Kai pasisems kelių statybos ir remonto patirties, gali grįžt.
    • Šiaip. :
      Už visus nekalbėk ir nelinkėk :).
  • Aha :
    Isvyko Silko kelia suart,visa Ukmerge jau suare ir paliko.👎

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas