Konkursą laimėjusi medikė turi daug tikslų ir planų.

Aktualijos, Naujausi

Konkursą laimėjo Gitana Čepienė

Ukmergės rajono savivaldybėje spalio 2 dieną vyko konkursas į Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) vadovo pareigas, įį laimėjo medikė Gitana Čepienė.

Norą dalyvauti šiame konkurse išreiškė tik vienas kandidatas.

G. Čepienė nuo 2017 liepos mėnesio eina VšĮ Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojo medicinai pareigas. Prieš tai ji dirbo Ukmergės PSPC poliklinikos vedėja, šeimos gydytoja.

G. Čepienė 1998 metais baigė Kauno medicinos akademiją (dabar – Kauno medicinos universitetas (KMU), kur įgijo medicinos gydytojo specialybę, vėliau KMU studijavo rezidentūroje ir įgijo šeimos gydytojo kvalifikaciją. Nuo šių metų rugsėjo medikė vėl mokosi. Ji pasirinko verslo vadybos ir administravimo išlyginamąsias magistro studijas Kauno technologijos universitete, informuojama savivaldybės internetiniame puslapyje www.ukmerge.lt .

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vegele :
    Kaip dirba jau visiems algas perpus sumazino is kur dabar algas mokes ka zmoniems bus kaip ligoninei streika pakele tai cia tas pats bus ir labai liudna kad sitaip zmones i depresija ivaro visa kolektyva baisu nusivadavavo visai. Kas metu gale bus sakez.
  • is kitos barikadu puses :
    Sakot neusitarnavo pagarbos,taip nesakyciau-tai ponai gal reikejo pasikeist ,kai mums vadovavo eks vyr .gydytojas,idomu,ka butumet pagiedoje,eidami prasymu rasyt,kad gautumet savo algele...geda.Nieko asmenisko,tiesiog pamastymui
  • Ukm :
    Didziausias laimejimas visai Ukmergei - BAIGESI era politikes ir vadoves, neuzsitarnavusios per daug metu jokios gyventoju ir darbuotoju, kolegu pagarbos. Naujai vadovei negali nesisekti jei nors truputi rupes istaigos.o ne asmenine getove. Sekmes visam kolektyvui (padoriam):)
  • Anonimas :
    Kalba apie nieka ,gyvenimas eina pirmyn reikia dirbti uztenka diskusiju nepaleiskim jaunimo nes liks Ukmerge pencininku miestas ,
  • Politikas :
    Net neabejoju kad pralaimeje vers viska poltikai, vaidins nuskriaustus konservatorius nors nei vienai partijai Cepiene nepriklause ir nei vienos partijos veikloj nedalyvavo, bet kazkuo pasiteisint reikia,juk nepasakys kad klastojo dokumentus:))
    • Chi chi :
      Politikuok sau politikę;)
  • Anonimas :
    Kaip negražu pilti visokiausias šiukšles žmonėms ant galvos.Džiaukimės, kad jauni,protingi ir energingi žmonės užima atsakingus postus.Linkiu jums,gerb.Gitana,sėkmės, atkaklumo,kantrybės šiose pareigose.Su pagarba - žemietė.
    • Tik :
      gaila, kad tiek ilgai mokėsi, įgavo šeimos gydytojos patirties ir viską metė ir nuėjo dirbti administratoriumi. Ukmergė prarado gydytoją.
  • Anonimas :
    Koks laimejimas jei viskas buvo susitarta:)
  • Anonimas :
    Ačiū GITANAI ČEPIENEI, kad ryžosi užimti šias pareigas, laukia didelis ir sunkus darbas pradžioje, kol sutvarkys šio skyriaus nesklandumus, linkiu stiprybės, kantrybės ir tikiuosi pertvarkos. Pilnai pasitikiu gydytojos kompetencija ir vadovavimu. Sėkmės.
  • nereikia klaidinti :
    Neišdegė Galiauskienės planas, todėl 90 proc. jos padlaižių nelaimingi, šakalio norėjo ne visas kolektyvas o administracija, nes jie būtų toliau darę ką nori, galiauskienė būtų likusi neoficiali vadovė ir toliau vadovautų ir žaistų už jo nugaros o jis tik parašus dėliotų. net kabinetą pensininkė sau įsirengė vadovavimui nuo užpakalinio suolo. Pats daktariukas kaltas, kad pasidavė jos žaidimams, nežinojo su kuo susideda. O ambulatorijų ved. pareigybės seniai buvo panaikintos, todėl pateikti tokius dokumentus yra klastojimas, perduotų tuos dokumentus prokūratūrai tai nekiltų abejonių. Pavadavimas teisiškai užzkaitomas už staža tad netiesa kad Čepienė neturėjo patirties
  • skaitytoja :
    neteko nei su vienu iš šių gydytojų kaip ligoniui bendrauti , tik nesuprantu, kodėl iš vienos vietos pereinama į kitą, kad ir konkurso būdu? Tai dabar šios gydytojos vieton vėl konkursas?O šiaip , žmonės, tiesiog nepilkite šiukšlių ant žmonių, nes neaišku ar patys visas savo šiukšles išsinešėte.
  • Anonimas :
    Labai gaila kad šis konkursas buvo toks politiškas ir nesąžiningas. Abu kandidatai neturėjo 2 metų vadovavimo stažo. Vienam užskaitė vadovavimą kai pavaduodavo poliklinikos vedėją, o kitam neužskaitė kad dirbo Siesikų ir Vidiškių ambulatorijų vedėju( tai reiškia kad ir Želvos, Žemaitkiemio, Veprių gydytojai nėra ambulatorijų vedėjai). Jau birželio mėnesį viena iš darbuotojų ir aktyvių socdemų partijos aktyvisčių kolektyve aiškino, kad PSPC vadovu bus Čepienė ir aiškino, kad „ berniuk nelysk, nes suvalgys„ o viską padarė viena iš administracijos darbuotojų ir dar„ būrelis bobų„, kurioms Šakalys pritrumpino uodegas, liepė dirbti, o ne valkiotis ir pletkus nešioti. Koks konkursas jei vienas kandidatas, o Šakalys pasielgė garbingai, nenusileido iki jų lygio, taip turėtų pasielgti ir Čepienė. Dalyviai buvo lygiaverčiai, todėl ir išsigando kai kas. 90 procentų kolektyvo labai gailisi kad ne Šakalys. Sveikiname Šakalį su garbingumu, sveikiname Čepienę . Valio
    • gailestingai :
      norėjai pasakyti 90% administracijos su laboratorija. Kažkur apie 6 bobas.
  • anonymui :
    Justukas gali dėkoti ,,gerajai fejai,, už sužlugdytą gydytojo ir vietinio politiko karjerą, jai tai kas
  • anonymui kaimo pletkininkui :
    taip, reikėjo palikti galiauskienę, įstaiga finansiškai nuvaryta, gydytojų nėra arba dirba girti , GMP persipjovusi, greitosios be įrangos,, administracijoj teistos moteriškės, išsipirkusios iš teismų, puiki komanda
  • Anonimas :
    Gydytoja is visur bega,idomu kiek ji pratems vyr.gydytoja:)
  • Anonimas :
    Su tokia vadove :) galima depresija susirgti,kai buvo akreditacija pabego,o kaip kiti padare darba sugrizo,juokinga
    • jau :
      čiaupk nasrus, vėlu jau
  • Anonimas :
    Gaila kad daug ko tamsta nezinai ir bandai rasineti bet ka....o smeisti negrazu...
  • Anonimas :
    Skaitytojas OI ,OI LAIMEJIMAS IS VIENO .JAU PO JONINIU BUVO AISKU KAD JI LAIMES.KOKIOS CIA VARZYTUVES UKMERGEJE .LIGONINEJE VIENAS KANDIDATAS.PSPC IRGI VIENA PONIA.
    • Anonimas :
      laimėjimas labai garbingas ir ne kaip visada iš vieno kandidato :) kad kitas atsiėmė, tai jo problemos, kurių pats prisiprašė, nes klausė savo "gerosios fėjos" . Lai džiaugiasi, kad tuo jam viskas ir pasibaigs, nes aš komisijos pirmininko vietoje tikrai perduočiau į prokuratūrą už dokumentų klastojimą . Po tokio poelgio aš jau pradedu abejoti jo kaip mediko sąžine ir kompetencija . Sumokės kas ar paprašys ir pakeis tyrimo rezultatus ar pripieš kokią negalią...
  • Justas Šakalys :
    Nuoširdūs sveikinimai laimėjus konkursą. Laukiame grįžtant.
  • GŽ skaitytojas :
    kas išdrįs parašyti kodėl nedalyvavo kitas kandidatas ???? o gal iš jo žurnalistė Ona V. paims eilinį interviu kaip toliau dirbs Ukmergėje ir žiūrės pacientams į akis:)))
  • valio :
    Pagaliau galiauskų klanui atėjo ruduo..Drebėkit visi padlaižiai, nedirbantys, prisiplakę, partiniai. Bėkit iš laivo kol neišmetė ar nepasodino
    • nu jo :
      į dešimtuką
  • ruta :
    Sveikinu garbingai laimėjus. O žurnalistai tegul garbingai parašo kodėl kitas pretendentas atsiėmė dokumentus, nors prieš kelias dienas dalyvavo. O Gimtosios žemės laikraštis tendencingai rašė straipsnius apie naujo vadovo Šakalio būsimus darbus. Jei žurnalistai garbingi - lauksim tiesos, nors visa Ukmergė ją žino
    • INFA :
      jeigu?
  • Anonimas :
    Sveikinu, tegu lydi J us sėkmė visur ir visada.Su pagarba Alė Viktorija Galevskienė
  • VaLIOOOOOO :
    nuoširdūs sveikinimai Gitanai ir visiems, kurie turi viltį, kad tiesa dar gyvuoja :) laimėjo ne tik Gitana, bet ir PSPC darbuotojai, kurie nori sąžiningai bei nuoširdžiai dirbti ir gauti aiškų ir skaidrų atlyginimą :) laimėjo ir pacientai, kurie į gydymo įstaiga ateina gauti kokybiškos paslaugos :) Gitana, Ačiū Tau už drąsą, už pasiaukojimą ir ryžtą ir už grąžintą tikėjimą, kad tamsią korupciją galima nugalėti :) Sėkmės Tau kuo didžiausios , kolektyvo ir šeimos bei valdžios palaikymo :) būk sveika :) mes su tavimi ir visi kartu esame stipresni :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas