Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Kaip išsirinkti vyrišką vestuvinį žiedą?

Daugelis planuojančių vestuves galvoja, kad vyriškas ir moteriškas vestuviniai žiedai turi būti identiški, skirtis gali tik dydis. Bet tai nėra taisyklė, nes vestuviniai žiedai neturi būti vienodi. Galbūt moteris nori kuklesnio, subtilaus žiedelio, rankai suteiksiančio grakštumo, o vyras svajoja ranką papuošti storesniu, masyviu žiedu? Juk poreikiai skiriasi, o šį žiedą nešiosite visą gyvenimą, todėl verta pasirinkti tokį, kuris patiktų.

Vyrai dažniausiai prioritetą teikia lygios faktūros, masyvesniems žiedams. Kalbant apie metalą, tai sidabras pasirenkamas kur kas rečiau, platina irgi nėra dažnas pasirinkimas dėl kainos, o štai auksas neabejotinai lyderiauja. Taigi, rinkdamiesi vestuvinį žiedą pirmiausia nuspręskite, kokio metalo jis bus – taip susiaurinsite pasirinkimų spektrą. Auksiniai vyriški vestuviniai žiedai pasižymi patvarumu, jie gana atsparūs išorės poveikiui, braižymuisi, nors saugoti juos reikės. Jei Jūsų simpatijas pelnė auksas, galėsite rinktis iš trijų spalvų: balto aukso, geltono arba raudono. Turint galimybių idealiu pasirinkimu būtų platina. Nuo šio sprendimo kartais atgraso kaina – platininiai vestuviniai žiedai yra brangesni, bet šio metalo savybės visiškai pateisina aukštesnę kainą. Platininiai vyriški vestuviniai žiedai atsparūs išorės poveikiui, jie netamsėja, nekeičia savo išvaizdos, nepraranda blizgesio net per daugelį metų. Toks žiedas – ilgaamžis, turintis aukštą išliekamąją vertę. Tiesa, dizaino požiūriu auksinių žiedų asortimentas bus itin platus, o platininių – kur kas siauresnis.

Jei žiedą pirksite juvelyriniame salone, tai neabejotinai išsimatuosite jų nemažai, kol atrasite labiausiai patinkantį. Jei pirksite internetu, kas leis taupyti brangų laiką, svarbu tiksliai žinoti reikalingą dydį – tokiu atveju neprašausite pro šalį ir įsigysite idealiai tiksiantį žiedą.

Dar tikslinga iš anksto apsvarstyti, kokios tekstūros – blizgios ar matinės – žiedas Jums patiktų. Ir kitas aspektas – ar žvalgysitės vestuvinių žiedų su brangakmeniais ar be jų.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jaunoji :
    Na, sakyčiau abu poros žiedai turi būti to paties stiliaus, tos pačios kolekcijos. Juk tikrai keistai atrodys vieno su baltu auksu dekoruotas, kito ne, vieno graviruotas, kito lygus. Keistai kažkaip būtų, lyg ne ta pati pora. Manau artimiausias taškas yra Vilnius ir be jokios abejonės pasirinkimas bus tikrai įvairesnis nei mažesniuose miestuose. Nepritariu komentatoriui, pasivadinusiam taip - žiedais keičiamasi su viltimi, jog tikrai visam gyvenimui. O dydį galima pakoreguoti pas juvelyrus.
  • taip :
    Žiedas kaip ir marškiniai ar kelnės yra išaugamas, todėl visą gyvenimą nėra mūvimas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas