Naujausi, Sportas

Dakaro komanda atvyks į Ukmergę

Paskutinį spalio savaitgalį „Agrorodeo“ Dakaro komanda tradiciškai vyks į turą per Lietuvą. Lenktynininkas Vaidotas Žala ir šturmanas Saulius Jurgelėnas pristatys ne tik 2019-ųjų Dakaro raliui parengtą visureigį „Toyota Hilux“, bet ir savo pagrindinius rėmėjus. Šešių Lietuvos miestų gyventojai, naudodami virtualios realybės akinius, galės trumpam pajusti, ką reiškia dirbti tarptautinės prekybos kompanijoje.

Vienas susitikimas  vyks ir Ukmergėje – spalio 27 dieną su „Agrorodeo“ Dakaro komanda bus galima susitikti Kęstučio aikštėje nuo 10 iki 11 valandos.

 Bus galima iš arti apžiūrėti sportinį visureigį ir specialiai Dakarui sukomplektuotą techninio aptarnavimo sunkvežimį „Scania“. V. Žala ir S. Jurgelėnas aprodys komandos automobilius ir papasakos, kokie iššūkiai laukia šių metų Dakare.

Sunkiausiame pasaulio ralio maratone ekipažas dalyvaus ketvirtą kartą. Po sėkmingo pasirodymo 2018-ųjų Dakare, kuomet V. Žala ir S. Jurgelėnas ilgą laiką važiavo greičiausiai tarp tautiečių, o finišavo 18 iš 105 automobilių, jie ir vėl nekantrauja startuoti Peru dykumose. „Atiduosime visas jėgas, kad važiuotumėm ne tik greitai, bet ir tiksliai”, – pasakoja lenktynininkai, atskleisdami, kad siekiant važiuoti patikimai, komanda kruopščiai atnaujino praeitais metais įsigytą Dakaro visureigį. „Džiaugiamės, kad turime pagrindinių partnerių stiprų palaikymą. „Agrorodeo“ jau ketverius metus yra mūsų pagrindinis ramstis startuojant Dakaro maratone”, – sako V. Žala.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ok :
    O,cia tai geras,pamatys,kad galima išgriautose gatvese treniruotis.Jei pavažines perUkmerges apkasus,duobes ir žvyrkelius,Dakaro lenktynese auksas garantuotas.Gal ir merui kiek nors pinigu išmes.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas