Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Automobiliai apvirto

Spalio 22-ąją rajone užregist-ruoti trys techniniai eismo įvykiai, į kuriuos, apvirtus automobiliams, buvo kviečiama policija.

Apie 10.55 valandą pranešta, kad važiuojant nuo Deltuvos miestelio link Ukmergės į griovį įriedėjo automobilis „VW Passat“. Apie eismo įvykį, kuriame žmonės nenukentėjo, informavo pati vairuotoja.

Tą pačią dieną, apie 18.10 valandą, esant slidžiai kelio dangai, greitkelyje Vilnius-Panevėžys, 97-ajame kilometre, ties Balelių autobusų stotele, nuo kelio nuvažiavo ir atsitrenkęs į atitvarus apvirto Pasvalio rajono gyventojo (g. 1990 m.) vairuojamas automobilis „VW Transporter“. Įvykio metu sužalotų asmenų nebuvo, tik apgadinta transporto priemonė bei kelio elementai. Į eismo įvykio vietą buvo iškviestos visos specialiosios tarnybos.

Apie 18.25 valandą pranešta apie eismo įvykį kelyje A6, ties posūkiu į Deltuvą. Policijai nuvykus į nurodytą vietą nustatyta, kad automobilio BMW 318 vairuojas, Deltuvos seniūnijos gyventojas (g. 1994 m.), sukdamas iš pagrindinio kelio, įvažiavo į griovį. Sužeistų taip pat nebuvo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas