Varžybų dalyviai.

Sportas

Ukmergėje surengtas šalies neįgaliųjų Bočios čempionatas

Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje įvyko Lietuvos neįgaliųjų federacijos organizuojamas atviras Bočios čempionatas. Į jį atvyko Neįgaliųjų sporto federacijos prezidentas Anatolijus Čupkovas, generalinė sekretorė Irena Burim, savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus specialistė Rasa Ragelytė-Kraucevičienė.
Čempionate dalyvavo 25 komandos iš visos Lietuvos neįgaliųjų sporto klubų – Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Vilniaus, Marijampolės, Rokiškio, Šiaulių. Čempionate dalyvavo ir svečiai iš Baltarusijos, Bresto miesto.
Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į du pogrupius. A pogrupyje dalyvavo 12 komandų, atitinkančių tarptautinius Bočios reikalavimus. Šiame pogrupyje stipriausia buvo „Belarus“ komanda, antri – Kauno RSK, treti – „Belarus 2“ sportininkai.
B pogrupyje, kurio komandas sudarė lengvesnę fizinę negalią turintys žaidėjai, dalyvavo 13 komandų. Šiame pogrupyje žaidė ir ukmergiškiai Mindaugas Savickas bei Vygantas Ragaišis. Mūsų žaidėjai nugalėjo 9 komandas ir pralaimėjo tik paskutines rungtynes – Marijampolės „Šešupės“ komandai. Bet tai jau nieko nelėmė – ukmergiškiai iškovojo pirmą vietą. Antri – „Siekis“ iš Marijampolės, treti – „Feniksas“ iš Vilniaus.
Čempionate teisėjavo ir du ukmergiškiai – Aleksandr Iljin ir Igor Soberaiskij.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas