Vaizdas penktadienio rytą A. Smetonos g. 6a namo kieme.

Kriminalai, Naujausi

Naktį visame mieste badė automobilių padangas

Penktadienio rytas daugeliui Ukmergės miesto vairuotojų prasidėjo nuo padangų keitimo. Jos buvo suniokotos naktį. Pirminiais duomenimis, nuo piktadario veiksmų nukentėjo per 200 transporto priemonių. Kai kuriuose daugiabučių kiemuose, esančiuose  Dukstynos mikrorajone, Maironio gatvėje, miesto centre, kitose vietose, buvo perdurti visų ten stovėjusių mašinų padangas. Nesirenkant automobilio markės kai kuriems subadyta po vieną, tris, keturias.

Nukentėjusieji masiškai skambino į rajono Policijos komisariatą.

Pareigūnai paryčiais sulaikė įtariamąjį. Dėl neprognozuojamų veiksmų policijai gerai žinomas vyras aiškino, jog taip pasielgė dėl to, jog norėjo pamokyti neva plikomis padangomis po miestą važinėjančius vairuotojus.

„G. ž.“ inform.

 Genovaitės KAZIELIENĖS nuotr.

[images cols=“three“ lightbox=“true“]
[image link=“23805″ image=“23805″]
[image link=“23807″ image=“23807″]
[image link=“23809″ image=“23809″]
[/images]

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Nu man gediminkej nubrauke masinos sona ir pabego nuvazevom i policija atsisukom kameras surado kas nuostoliai atlyginti
  • ok :
    P.S. Dar noriu parašyti,kurie nukentejo,net jei ir paaiškes tikrai,kad pradure padangas Antanas,reikia labiau pykti ne ant jo,o ant tu,kurie neatlieka savo tiesioginio darbo,ant tu,kurie išvoge pinigus ir pastate butaforines filmavimo kameras.Kur tai matyta,paciame miesto centre apiplešiami žmones,apvagiama parduotuve.
  • ok :
    Netikiu,kad Antanas taip butu padares,aš ji pažįstu,jis taip nesielgia,jei jis butu pradurinejes padangas,jis ir pradurinedamas butu rekaves,kad ji matytu,jam reikia demesio,jam reikia,kad ji matytu,jis nesisleptu ka nors darydamas.Galvoju,kad cia darbas tu paciu,kurie rankinukus atėmė ir langa parduotuveje išdauže.O ar suprantat,ka darot,komentaruose kaltindami Antana ir dar parašydami jo adresa ar bent nutuokiat,kuo tai gali baigtis,juk nukenteje žmones puikiai supranta,kad nuostoliu jiems niekas nekompensuos ir gali bandyti su Antanu išsiaiškinti kitaip,juk žmonems tikrai pikta.Ir tuos komentarus su Antano adresu rašineja greiciausiai gerai Antana pažįstantys,gal net kaimynai.Rado geriausia varianta,pasakys,kad Antanas nepakaltinamas ir viskas,nieko aiškintis nebereikia,tai gal dar prikabinkit jam ir rankinuku atiminejima,parduotuves stikla,o ka,žiurekit kaip pakils statistika.Antano vietoj reiktu i teisma paduoti ir šita tinklapi ir komentatorius(visai nesvarbu,jei ir tikrai jis pradure tas padangas,negalima rašineti adreso).O filmavimo kameros yra tik butaforija,cia seniai buvo aišku ir jos neprades veikti tol,kol nenukentes kas nors iš valdžios arba ju turtas.Ka galima kalbet apie kažkokias filmavimo kameras,pažiurekit kaip miestas atrodo,kaip po karo,visur duobes,beveik paciame miesto centre-žvyrkelis(jau antri metai).
  • Katia :
    Kas padangas pjausto kas gatves apie turgų išdrasko.Gal ir valdžia nepakaltinama?
  • Ansas :
    Galvoju kazkoks kaleimas Ta Ukmergė..Be policijos nier gyvenimo. Tai ir aiški kultura to kaimo.
  • Anonimas :
    Galvoju kazkoks kaleimas Ta Ukmergė..Be policijos nier gyvenimo. Tai ir aiški kultura to kaimo.
  • Anonimas :
    Pilnai pritariu del padangu versliuko
  • anonimkas :
    taip tikra tiesa,kad jie nepakaltinami.jie vagia ,jie pjausto,dauzo tik popieriu priraso kalna ir atsakymas ;bukim biedni, bet teisingi;.Jie ir toliau parazitauja. O jus susitvarkysit tuos ratus,pavoktus daiktus naujus nusipirksit...ir, tt. Kitaip jau ir nebebus!
  • Nuomonė1 :
    Įtariu, čia, toj Ukmergėj, kas antras nepakaltinamas. Likus, vien Galiausko "klientura"!
  • Anonimas :
    Mūsų 2 auto iš viso 7 padangos! Ką reiškia policijai žinomas dėl neprognozuojamų veiksmų? Šiąnakt padangos, o kas kitą kartą? Toks ir žmogų gali užsipulti!!! O kas tada, vėl nepakaltinamas bus?
  • Vycka :
    Čiuju kažkam padangų montavimo versliukas nelabai sekasi, tai prasinešė nakti, kad ant savaitgalio pinigų pasikelt 😄👍
  • Asdf :
    Tai jiems idomiau ka jaunimas veikia stadione ar centre
  • Aha :
    Centre parduotuves langa iskule,bobutes rankine vidury dienos pavoge,dabar automobiliu padangas pjausto. O patruliuojanciu policininku mieste ir su ziburiu nerasi,angela ant komisariato stogo pasodino ir darbas atliktas.
    • Policija auuu :
      Cia tai gryna tiesa. Policijos Ukmergeje nebeliko. Anarchija. Posukiu niekas neberodo, telefonu kalba, nuorukas per langus meto, prie Stop juostu niekas nestoja, o ir pats komisariatas nakti uzrakintas. Va cia tai reforma
  • Anonimas :
    Diena be automobilio
  • SS :
    Kas cia toks gerai zynomas?
    • Anonimas :
      Antonis"Kakaryne",gyvena Ramygalos gtv.
      • tai va :
        Žemaičių g. 25
      • Anonimas :
        čia tas kur grasiai rėkauja prie turgaus??
        • Anonimas :
          Tas pats

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas