Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos

Ko nepamiršti siunčiant siuntą?

Nemaža dalis ukmergiškių turi svečiose šalyse įsikūrusių artimųjų, todėl siuntos iš šio miesto kasdien iškeliauja įvairiomis krytimis. Ir ne tik per didžiąsias šventes, bet kur kas dažniau. Ar žinote, ko nepamiršti, kad Jūsų siuntinio gabenimas būtų sklandus?

Ar įpakuotas siunčiamas daiktas?

Nors situacija atrodo gana kurioziška, bet kartais tikrai pasitaiko, kad galvojant, kaip nepamažinti pakavimo medžiagos dėžei užpildyti, pamirštama įdėti patį siunčiamą daiktą. Siuntėjas, regis, itin atsakingai pakuoja, pakuoja, užklijuoja dėžę, o tada žiūri – pats turinys ne dėžėje, o šalia guli. Taigi, pirmiausia nepamirškite paties svarbiausio – siuntos turinio.

Siuntos pakuotė – jos saugumo garantas

Nepamirškite pasirūpinti tinkama pakuote. Pasitaiko, kad per skubėjimą ir laiko stoką (nenuostabu, daugelis jo stokojame ir puikiai žinome, ką reiškia ko nors nespėti) pamirštama pasirūpinti pakuote siuntai, o siuntinį reikia išsiųsti jau skubiai. Ką daryti? Tokiu atveju ieškoma alternatyvos – namuose ar darbo vietoje turimos panaudotos dėžės. Visgi tai nėra geriausias pasirinkimas, nes siuntas rekomenduojama pakuoti į naujas, standžias, tvirtas dėžes – tai svarbu siuntos turinio saugumui. Todėl pasinaudokite naujausiomis technologijomis, priminimais ir pan., kad dėže siuntai pasirūpintumėte iš anksto.

Pirkdami dėžę nepamirškite ir pakavimo medžiagos, užtikrinsiančios daikto ar daiktų stabilumą dėžėje. Tam tiks birus putų polistirenas, putplastis, burbulinė plėvelė/maišeliai ir pan.

Siuntos svoris ir matmenys

Tvirtai supakavę siuntą tiksliai pamatuokite jos matmenis ir pasverkite. Šie parametrai bus svarbūs ieškant vežėjo, kuris siuntinį nugabens gavėjui. Taupantiems laiką naudinga naudotis sistema, jungiančia daugybę vežėjų iš viso pasaulio, pavyzdžiui, ParcelABC.lt, – išvengsite naršymo atskirų vežėjų interneto svetainėse, jų sąlygų ir kainų lyginimo, kas atima daug brangaus laiko.

Tikslus siuntos svoris ir jos matmenys labai svarbūs, kadangi netikslumai gali suponuoti nesklandumus pristatant siuntinį.

Siuntos draudimas – papildomas garantas

Nepamirškite apdrausti savo siuntos, juo labiau jei jos turinys yra vertingas. Nors, nepriklausomai nuo siuntinio vertės, net jei ji ir maža, siuntos praradimas ar apgadinimas juk vis vien būtų nuostolis, todėl draudimas tikrai nepakenks. Jei siuntos vertė nedidelė, puikus pasirinkimas bus ParcelABC – visos per šią platformą siunčiamos siuntos iki 25 eurų draudimu draudžiamos nemokamai. O jei siuntinys vertingesnis, galėsite rinktis net iki 5 000 eurų siekiantį papildomą draudimą.

Tikslus adresas – itin svarbu

Nepamirškite labai tiksliai užrašyti siuntėjo ir gavėjo adresų. Tai labai svarbu saugiai siuntinio kelionei, kad pasiektų būtent reikiamą adresatą. Dažnai pasitaiko, kad siuntėjai nežino, kokius duomenis reikia užrašyti ant pakuotės, o informacijos ir pagalbos paieška užtrunka. Jei naudositės www.parcelabc.lt sistema, sukti galvos dėl tikslaus adreso nereikės, nes bus pateikti visi reikiami užpildyti laukai – būsite tikri, kad nepraleisite jokios svarbios informacijos. Tiesa, naudojantis šia sistema ant pačios siuntos rašyti nieko ir nereikės. Kaip minėjome, reikiamą informaciją suvesite užsakydami pervežimo paslaugą. Į el. paštą gausite ant siuntos priklijuoti skirtus lipdukus – ir viskas, priklijavus juos beliks laukti atvyksiančio kurjerio.

Kurjerio atvykimo laikas

Nepamirškite, kada turi atvykti kurjeris, ir laukite jo sutartu ar užsakant paslaugą nurodytu laiku. Užsakant siuntos gabenimo paslaugą internetu paprastai reikia nurodyti, kurią dieną Jums patogu siuntinį perduoti kurjeriui. Nepamirškite nurodytos datos, kitaip siuntos gabenimas prasidės nesklandumais.

Galimybė sekti siuntą

Galite sekti siuntą, kaip ji keliauja link gavėjo. Tam reikės siuntos registracijos numerio. Siųsdami siuntinį per www.parcelabc.lt sistemą atidavę siuntinį kurjeriui galėsite prisijungti ir matyti siuntinio kelią.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • BotLike :
    Increase Likes, auto liker, Photo Liker, Status Liker, Autoliker, Photo Auto Liker, ZFN Liker, Autoliker, Working Auto Liker, Autolike, autolike, Autolike International, Status Auto Liker, auto like, Auto Liker, autoliker, Auto Like
  • Virga :
    Šiuolaikinis žmonių gyvenimas mažesniais ar didesniais atstumais niekaip nebeįsivaizduojamas be kurjerių pagalbos https://www.siuskpigiau.lt/pristatymo-regionai/europa/siuntu-pristatymas-i-danija , svarbiausia pasirinkti patikimus vežėjus.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas