Nijolės STUNDŽIENĖS nuotr

Kriminalai, Naujausi

Įsibrauta į miesto centre esančią parduotuvę

Rugsėjo 17-ąją, apie 22.30 valandą, Ukmergės mieste buvo išdaužtas Kęstučio gatvėje esančios, Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvui priklausančios parduotuvės „Vaivorykštė“ langas. Per jį patekus į vidų pavogti keli buteliai alkoholinių gėrimų.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė Vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė, parduotuvę saugo apsaugos tarnyba „AASE“. Suveikus signalizacijai jos darbuotojai atvyko po kelių minučių, bet vagišiai jau buvo pasišalinę.

„Apie įsibrovimą į parduotuvę man pranešta 22.37 valandą, – apie įvykį pasakojo direktorė. – Atvažiavusi radau apsaugos tarnybos darbuotojus. Spėjama, kad darbavosi vienas asmuo. Jis išlupo grindinio trinkelę ir ją metė į lango stiklą.“

Prasibrovęs pro lange išdaužtą skylę į vidų, vagišius išsinešė porą butelių trauktinės, dar du likerio butelius sudaužė. Nors dėl pavogto ir sudaužyto alkoholio parduotuvė didelių nuostolių nepatyrė, daugiausia lėšų pareikalaus lango stiklo paketo pakeitimas, grotų įstatymas. Pasak rajono Vartotojų kooperatyvo direktorės, bendra žala siekia apie 900 eurų.

Dėl įsibrovimo į parduotuvę pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nepatvirtintais duomenimis, jau nustatytas ir įtariamasis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Marko :
    Siaucia serijiniai parduotuviu plesikai. Tas pats braizas basanaviciaus gatvej buvo.
  • Anonimas :
    Kažkoks nevisprotis užsimane centre pasireklamuot. Kameros ,apšvietimas ,laikas viskas prieš vagį. Gera reklama saugos tarnybai😊
  • Che :
    Tikrai direktorė žalą paskaičiavo su "apgrotinimo" paslaugomis?
  • Aha :
    Oj tas troskulys,bus jums alkoholio laiko ribojimai,turekit pasekmes.
    • atsakau :
      ne parduotuves kaltos del ribojimu ;)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas