Žiedo gatvėje įrengs pėsčiųjų perėją.

Aktualijos, Naujausi

Įrengs perėjas

Į rajono Saugaus eismo komisiją kreipėsi UAB „Narbutas Furniture Company“ vadovybė, prašydama Žiedo gatvėje pažymėti pėsčiųjų perėją. Bendrovėje šiuo metu dirba apie 500 žmonių, kurie negali saugiai pereiti gatvės.

Tačiau iškilo problema, kaip įrengti perėją, kai Žiedo gatvėje nėra šaligatvio? Rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Vygintas Dubauskas siūlė neskubėti ir palaukti gatvės rekonstrukcijos, kuri prasidėtų vykdant buvusio karinio miestelio ir prieigų pertvarkymo projektą. Dauguma posėdžio dalyvių su tuo nesutiko. Komisijos nariai nusprendė šalia numatytos perėjos pakloti nedidelį šaligatvį ir pastatyti įspėjamuosius ženklus. UAB „Narbutas Furniture Company“ pažadėjo prisidėti ir savo lėšomis.

Posėdyje aptartos ir dar kelios numatomų pėsčiųjų perėjų vietos. Viena iš jų atsiras Miškų gatvėje, prie 34-ojo namo, kita – prie Gedimino ir S. Daukanto gatvių sankryžos.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ok :
    Ne taip jau seniai,kai buvo kažkas prasitares,kad toje gatveje yra reikalingas šaligatvis,buvo sakoma,kad ten niekas nevaikšto.Nuskambejo tai labai keistai,kaip gali niekas nevaikščiot,jei ten gana daug žmoniu dirba.Turiu patarima,jei darysit pereja,geriau jau paprasciausiai ženlus sustatykit ir zebra nubraižykit ir visi supras,tik nereikia jokio trumpo šaligatvio,nes jei pradesit daryti šaligatvi,sugadinsit ir šita kelia,viena iš nedaugelio padoresniu keliu,kurie dar liko Ukmergeje.Bet šaligatvio,greiciausiai prisireiks,nes taip juk daugiau pinigu galima pavogti.Ir dar,tikiuosi,kad bent jau čia nesugalvosit kokiu idiotišku saleliu padaryti,kaip važiuojat i Pašile(nes ten,vienoje vietoje, tai tikrai,gal per visa diena koks vienas žmogus ir praeina).Kam ten toji salele,briedžiams einant pastoveti?Toje saleleje yra ir dar vienas idiotizmas,na,kad ivažiuojant i miesta,toje saleleje yra ivažiavimas išlenktas,tai viskas aišku,kad ivažiuojant i miesta mažintu greiti,bet kam išlenktas jis važiuojant nuo miesto,kur jau galima didinti greiti,čia tai gali suprast tik idiotai,kurie projektavo.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas