Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Aktualijos, Naujausi

Autobusų parko veiklą analizuos darbo grupė

Rajono meras Rolandas Janickas sudarė darbo grupę UAB Ukmergės autobusų parkas veiklos kokybės gerinimo klausimams spręsti.

Šis mero potvarkis priimtas atsižvelgiant į rajono Savivaldybės tarybos Kontrolės komiteto rekomendacijas ir rajono savivaldybės Kontrolės ir audito tarnybos atlikto įmonės veiklos audito ataskaitą.

Kaip „Gimtajai žemei“ paaiškino Tarybos sekretoriato vedėja Monika Raškevičienė, darbo grupė sudaryta atsižvelgiant į Kontrolės komiteto rekomendacijas atlikti UAB Ukmergės autobusų parkas autobusų maršrutų analizę ir peržiūrėti šios įmonės veiklos strateginius tikslus.

„Keičiantis teisiniam reguliavimui būtina ieškoti priemonių efektyviai šios bendrovės veiklai užtikrinti. Būtent darbo grupė ir pateiks pasiūlymus dėl keleivių vežimo vietiniais maršrutais paslaugų organizavimo, bendrovės veiklos ir valdymo kokybės gerinimo“, – sakė vedėja.

Darbo grupės pirmininkas – rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, nariai: Strateginio planavimo ir biudžeto skyriaus vedėja Vida Butkevičienė, Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Diana Gervinskienė, Turto valdymo ir apskaitos skyriaus Turto ir įmonių valdymo poskyrio vedėja Daiva Gladkauskienė, Teisės skyriaus vedėjas Rimas Jurgilaitis, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas, Turto valdymo ir apskaitos skyriaus vedėja Algimanta Laskauskienė, rajono Savivaldybės tarybos nariai Jonas Grybauskas, Andrius Kalesnikas, Vladas Kovarskas, Vidmantas Krikštaponis ir Romas Pivoras bei UAB Ukmergės autobusų parkas direktorius Alfonsas Prabišas.

Darbo grupei pavesta išanalizuoti bendrovės veiklos perspektyvas, atlikti autobusų maršrutų poreikio ir tikslingumo analizę ir iki 2018 m. lapkričio 2 d. pateikti išvadas ir pasiūlymus dėl keleivių vežimo vietiniais maršrutais paslaugų organizavimo rajono savivaldybėje, bendrovės autobusų maršrutų tinklo, veiklos ir valdymo kokybės gerinimo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Šauniai organizuojamas darbas, sveikintinas maršrutas, kuris surenka Taujėnų gimnazijos vaikus, girdejau, kad vaikai labai laimingi, kad autobuso laukia 6:55 ir kad iki stotelės kai, kuriems reikia eiti net pora km.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas