Aktualijos, Naujausi

Ant Policijos komisariato stogo nutūpė angelas

Artėjant Lietuvos policijos 100-mečio jubiliejui rajono Policijos komisariato pastatas Vytauto gatvėje papuoštas balto angelo skulptūra.

Tai žymaus angelų kūrėjo, Ukmergės rajone gyvenančio menininko Vaido Ramoškos dovana policijai ir visiems ukmergiškiams“, – sakė Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

Policijos bendruomenė spalio 2-ąją mini Angelų sargų dieną, tad artėjant šventei, kuri šiais metais ypatinga, buvo svarstoma, kaip įprasminti šį jubiliejų. Pasak A. Krogertienės, rajono Policijos komisariato kolektyvo nariams kilo idėja papuošti pastatą angelu. Svajonėms buvo lemta išsipildyti. Komisariate apsilankęs skulptorius patarė, kokio dydžio turėtų būti angelas, kad neišnyktų didelio pastato fone.

Buvome labai maloniai nustebinti, mat menininkas kaip tik turėjo dviejų metrų aukščio angelą bei pasakė norintis jį mums padovanoti. Policijos 100-mečio proga V. Ramoška šį angelą dovanoja miestui ir Ukmergės rajono žmonėms“, – džiaugėsi Ukmergės rajono policijos vadovas Saulius Kazlauskas.

Penktadienį komisariato darbuotojai baltą angelą įkurdino ant pastato stogo.

G. ž.“ inform.

A. KROGERTIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ekspertizė :
    visiškas kičas ir beskonybė
  • ! :
    Pridejus siemkiu pakeli iseitu puikus gopnikas.
  • Anonimas :
    Labai puikus sumanymas įkurdinti A ngelą sargą ant policijos komisariato.Tegu sėkmė ir ramybė gaubia mūsų ramybės saugotojus, o taip pat visus ukmergiškius.Gera žinia, eisiu pažiūrėti ir nufotografuoti rytoj.Su artėjančiu Jubiliejumi!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas