Ukmergiškių bėgimo mėgėjų grupė.

Sportas

Ukmergės bėgikus svetingai priėmė Biržai

Šeštadienį, rugpjūčio 4-ąją, vyko penktasis bėgimas „Biržų kilometrai“ ir XII Lietuvos bėgimo mėgėjų asociacijos taurės etapas, kuriame jau tradiciškai dalyvavo ir Ukmergės bėgimo mėgėjų grupė. Kaip „Gimtajai žemei“ papasakojo Eugenijus Oganauskas, bėgimas vyko Biržų miesto šventės metu, ir visi 658 jo dalyviai buvo apdovanoti nuostabiu, vasarišku oru bei neepakartojamais įspūdžiais.

Neabejingi judėjimui biržiečiai ir svečiai iš kitų miestų bei kaimyninių šalių galėjo pasirinkti kiekvienam priimtiną distanciją – 21,0975 km, 10,5 km, 3,5 km ar mažųjų bėgimą 500 m. Taip pat kartu startavo ir šiaurietiško ėjimo entuziastai. Trasa „apkabino“ pagrindines Biržų gatves, Širvenos ežero pusiasalį, kuriame rymo Biržų pilis. Kadangi oras buvo labai šiltas, Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai bėgimo trasoje įrengė improvizuotą dušą ir visus „užkaitusius“ bėgikus gaivino šaltu vandeniu.

Ukmergiškiai Medardas Džiovenis, Robertas Vaičiūnas, Vilma Zarankaitė, Žydrūnas Maleronka, sesutės Upė, Dovilė ir Austėja Oganauskaitės bei E. Oganauskas su malonumu įveikė pasirinktas distancijas. Po finišo visi džiaugėsi svetinga biržiečių švente, labai gražiu dalyvio medaliu, rėmėjų dovanomis ir skanumynais bei bendrystės dvasia.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas