Kriminalai

Smurtavo ir vyrai, ir moterys

Rugpjūčio 27-ąją, apie 21 valandą, Taujėnų seniūnijos Lėno kaime, namo kieme vykusių išgertuvių metu, vyras (g. 1979 m.) kumščiu sudavė sugyventinei į veidą, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. Pristačius moterį į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių, nukentėjusiajai diagnozuota žaizda ties antakiu. Po apžiūros ji išleista į namus.

Rugpjūčio 25-ąją, apie 19 valandą, Ukmergėje neblaivus vyras (g. 1987 m.) delnu smogė sugyventinei į galvą. Moteris griuvo ant žemės ir susižalojo veidą. Jai taip pat prireikė medikų pagalbos – nukentėjusiajai diagnozuotos žaizdos galvos ir akies srityse.

Tą pačią dieną beveik tuo pat metu Ukmergėje vyras (g. 1987 m.) kumščiu sudavė vieną smūgį kitam asmeniui ir sulaužė jo 390 eurų vertės akinius bei sukelė fizinį skausmą. Nukentėjusysis taip pat kreipėsi į medikus.

Policijai pareiškimą dėl patirto smurto pateikęs ukmergiškis nurodė, jog jį sumušė ir įžeidė buvusi sugyventinė (g. 1991 m.). Nukentėjusysis aiškino, kad rugpjūčio 21-ąją, apie 19.10 valandą, viešoje vietoje – Gedimino gatvėje esančioje „Fokus pica“ kavinėje, matant ir girdint įstaigos lankytojams, konflikto metu moteris jam kelis kartus sudavė per veidą, nagais apdraskė ranką ir skruostą. Vyras teigia, kad sugyventinė jam sukėlė fizinį skausmą, dėl jos veiksmų jis jaučiasi įžeistas bei pažemintas.

Dėl šių smurto atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas