Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Smirda ar ne?

Nuomonių telefonu“ paskambinęs Anykščių gatvės gyventojas teigė, kad naktimis, kai vėjas pučia iš pietų pusės, šios gatvės namų viršutinių butų gyventojai negali praverti langų dėl smarvės. Pasak ukmergiškio, labai smirdintys dūmai kyla iš Šviesos gatvėje esančios katilinės kamino: „Pastebime, kad smirdėti ima maždaug nuo 23 valandos. Apie 3 valandą nakties smarvė jau ima slopti. Tai kartojasi maždaug pusę metų, bet ne nuolat, o kai kuriomis naktimis. Paskutinį kartą smirdėjo pirmadienio, rugpjūčio 6-osios, vakare ir naktį. Norėtume, kad UAB „Ukmergės šiluma“ atstovai paaiškintų, kokiu paslaptingu, dvoką skleidžiančiu kuru kūrenama katilinė”, – sakė skaitytojas.

Bendrovės direktoriaus pavaduotojas Raimondas Kaselis paaiškino, kad Šviesos g. 17 esančioje katilinėje RK1 yra naudojama tik kokybiška, aukščiausios kategorijos SM1W medienos skiedra (nužievintas beržas). Ją įmonė įsigyja energijos išteklių biržoje – Baltpool. Pasak R. Kaselio, medienos degimo produktai neturi jokio juntamo aštraus kvapo, šis kuras naudojamas 24 valandas per parą.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Zifra :
    Taip,tai tikra tiesa.Kai kada negalima langu praverti.Labai smirda
  • pilietis :
    Be abejo,kad dūmai turi specifinį kvapą,kūrenk tu beržą ar baobabą.O pasisukus vėjui,o ypač šaltuoju metų laiku,kai katilinės dirba intensyvesniu režimu,dūmų šleifas nutįsta iki pat Anykščių gatvės daugiabučių

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas