Gyventojų nuomone, įstaigos darbuotojai savo automobilius turėtų statyti kitoje vietoje.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Prie poliklinikos reikėtų dar vienos stovėjimo aikštelės

Į redakciją kreipėsi ukmergiškis, kuris skundėsi, jog atvažiavus prie Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) pastato nėra kur pastatyti automobilį. Jo nuomone, ten esančioje stovėjimo aikštelėje daugumą vietų užima PSPC darbuotojų asmeninis transportas. „Juk medikai galėtų savo mašinas statyti įstaigos kieme, ne prie pat įėjimo, tuomet aikštelėje liktų vietos ir pacientų automobiliams. Aš pats dažnai sergu, tenka lankytis pas šeimos gydytoją ir atvažiavęs automašiną turiu palikti prie ligoninės esančioje aikštelėje, nes arčiau nėra laisvų vietų“, – kalbėjo ukmergiškis. Jis siūlė apriboti automobilių stovėjimo prie PSPC laiką, kaip tai buvo padaryta miesto centre, kitose vietose.

Ukmergės PSPC laikinai vyriausiojo gydytojo pareigas einantis Justas Šakalys pripažino, jog prie įstaigos esanti automobilių stovėjimo aikštelė yra per maža. Pasak J. Šakalio, vasaros mėnesiais didelių problemų dėl to nekyla, nes sumažėja srautai, bet kitu metų laiku atvykstančių nuosavu transportu padaugėja: „Automobiliais naudojasi ne tik įstaigos darbuotojai, bet ir beveik visi pacientai, todėl vietų nelieka nei prie PSPC, nei prie Ukmergės ligoninės konsultacinės poliklinikos esančiose aikštelėse. Vidiniame kieme vietos taip pat nėra, todėl darbuotojai savo mašinas ir palieka aikštelėję. Aišku, galėtume savo transportą statyti prie Policijos komisariato ar net kitoje Vytauto gatvės pusėje, prie daugiabučių, bet, manau, tai nebūtų geriausia išeitis“.

Laikinojo PSPC vadovo nuomone, reikėtų dar vienos aikštelės, kuri galėtų būti įrengta šalia įstaigos esančioje žaliojoje zonoje. J. Šakalys taip pat neprieštarautų, kad būtų pastatytas stovėjimo laiką ribojantis ženklas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Naivuolis :
    a.a.a tai davažiavimo iki kabineto nebus.Gaila, o pagalvoti reikėtu.
    • Anonimas :
      Ženklas bus:)
      • ne naivuolis :
        Jei tuo užsiims Aidas Dutkus,- neabejoju kad ženklas bus.
  • Naivuolis :
    manau , kad medikai privalo vaikščioti tik pėsti, kokios dar mašinos.Aikštelės tik ligoniams, bet dar būtu geriau, kad su mašna galima būtų davažiuoti iki pat kabineto, išlipai ir jau kabinete......jokių problemų.
    • ne naivuolis :
      Nesišaipyk iš ligoniu, gali labai greitai atsidurti jų vietoj.
  • va va :
    tikslus pastebjimas. dar ir dabar Galiauskai uzima dvi vietas, nors poliklinikoje Galiauskiene senai nebedirba, o kur dar visa labaratorija. zenklas ribojantis stovejima daugiau nei 2 val. yra butinas. O Sakalys gal nezino savo valdu? kieme vietos ten sociai.
    • Anonimas :
      Žino, žino ten keturios mašinos tik tilptų šiuo metu. Bet patvarkius ir daugiau galima sukišti galima būtų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas