Kultūra

Ukmergiškiai pristatys rajoną ir Jūros šventėje

Jau trečią kartą ryškiausiame vasaros renginyje – Klaipėdoje vyksiančioje Jūros šventėje – veiks Turizmo skveras, kurio idėją prieš trejus metus inicijavo Turizmo departamentas. Šiemet čia vietinio turizmo fanų lauks Turizmo departamento darbuotojai, taip pat Vilniaus, Kauno, Druskininkų, Birštono, Anykščių, Kėdainių, Ignalinos, Utenos, Šiaulių, Molėtų, Zarasų ir Ukmergės turizmo informacijos centrų atstovai ne tik su turistinio sezono naujienomis, bet ir žaidimais bei vaišėmis.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centro vadybininkė Erika Buikauskienė, į Klaipėdą vyks savivaldybės administracijos Kultūros ir turizmo skyriaus bei Turizmo ir verslo informacijos centro darbuotojai. Tradiciškai bus pristatoma tai, kuo garsėja mūsų savivaldybė, bei pasakojama apie naujus projektus, galinčius pritraukti turistų.

Turizmo skvero informacinėje turizmo palapinėje bus galima sužinoti visos šalies vietinio turizmo naujienas bei keliavimo po Lietuvą galimybes. Taip pat vyks šakočio kepimas ir degustavimas, laimės ratas, veiks magnetinis Lietuvos žemėlapis, bus demonstruojami virtualios realybės filmai apie Lietuvą, bus galima atrasti kelionių žemėlapių ir leidinių.

Turizmo skveras prie burlaivio „Meridianas“ bus atidaromas penktadienį, liepos 27 dieną.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas