Asociatyvi nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Trenkė sūnui keptuve į galvą …

Liepos 24-ąją, apie 12 valandą, Želvos miestelyje, kieme esančioje pavėsinėje, neblaivus vyras (g. 1968 m.) kelis kartus ranka sudavė savo motinai (g. 1938 m.) į krūtinę. Moteris patyrė fizinį skausmą.  Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje medikai nukentėjusiajai diagnozavo įvairaus senumo hematomas.

Liepos 25-ąją, apie 18.15 valandą, namuose, esančiuose Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime, vyras (g. 1944 m.), kuriam buvo nustatytas 1,70 promilės girtumas, keptuve trenkė į galvą sūnui (g. 1970 m.). Pastarasis taip pat buvo neblaivus, jam nustatytas 2,22 promilės girtumas. Nuo suduoto smūgio sūnus patyrė fizinį skausmą. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje jam diagnozuotas galvos paviršinis sužalojimas.

Tą pačią dieną, apie 19 valandą, Ukmergėje, daugiabučio namo koridoriuje, neblaivus vyras (g.1983 m.) ranka bei koja smogė sugyventinei (g.1976 m.) į veidą. Moteris patyrė fizinį skausmą. Jai prireikė medikų pagalbos. Ir smurtautojas, ir nukentėjusioji buvo neblaivūs – vyrui nustatytas 2,62 promilės, o moteriai – 2,93 promilės girtumas.

Liepos 25-ąją, apie 22 valandą, Ukmergėje, namo kieme, konflikto metu vyrą (g. 1962 m.) sumušė du nepažįstami jaunuoliai. Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje nukentėjusiajam nustatyta kairės pėdos padikaulio, šonkaulio lūžiai, ausies kaušelio plėštinė žaizda. Po medikų apžiūros jis paleistas į namus.

Dėl šių smurto atvejų rajono Policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas