Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pradėjo vidaus patikrinimą

Elektroninį laišką parašęs kaunietis Jonas norėjo sužinoti, ar Ukmergės greitosios medicinos pagalbos automobiliams yra nustatytos kokios nors higienos normos. Pasak jo, pirmą liepos savaitę teko greitosios medicinos pagalbos automobiliu lydėti giminaitį į Ukmergės ligoninę.

Na, iš pirmo žvilgsnio – nešvara, grindys primindžiotos purvo, mėtėsi popieriniai panaudoti rankšluosčiai, pledas po ligoniu aptaškytas krauju. Kai laukiau apie valandą priėmimo skyriuje, atvažiavo tas pats automobilis. Iš jo vežant ratukais kitą ligonį, po juo buvo tas pats kruvinas pledas… Ar greitajai ribojamos higienos priemonės, ar tai darbuotojų aplaidumas? Esu kauniškis ir žinau, kad Kauno GMP automobiliuose visada švaru“, – rašė laiško autorius.

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro laikinasis vadovas Justas Šakalys atsiuntė tokį komentarą: „Pirmiausia norime atsiprašyti už tokios jautrios situacijos metu patirtus nemalonius išgyvenimus. Galiu pats asmeniškai patikinti, jog higienos normos ne tik egzistuoja, tačiau ir yra labai griežtos, tad atsižvelgdami į pateiktą informaciją, pradėjome vidinį patikrinimą ir tikiu, kad ateityje visi greitosios medicinos pagalbos ekipažai bus atidžiau prižiūrimi ir valomi.“

Gali būti aktualus pledas

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    nesuprantu kas čia nutiko, kad vien kritika PSPC pusėn ir Šakaliui atsakinėti reikia? taigi ne dabar taip pasidarė. čia gi Galiauskienės palikimas., o greitoji ir taip niekur nespėja, tai jei dar valytojom felčerės dirbs, tai visai į kvietimus nesuspės ir reiks pačiam su taksu ligoninėn važiuot , o ten ir išvalyta ir " nerūkoma" ir laukt ilgai nereikia ir nėra jau taip brangu
    • Taip taip :
      Taip, felčerės valys, nes valytoja prie kompiuterio sėdi, ir jai nėra laiko kafa dirbti. O Šakalys nieko dėtas, gavo Galiauskienės palikimą..

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas