Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Gali tekti ir palaukti

Pabaisko seniūnijos Savidonių kaime gyvenantis Stasys bėdojo, kad visą vasarą jų kaimas skendi dulkėse. Pasak vyriškio, per kaimą nutiestu žvyrkeliu važiuoja ne tik vietos gyventojai. Šiuo keliu sunkiasvorės automašinos veža krovinius į Kopūstėliuose esančią dumblo aikštelę, iš kelininkų karjero.

Visi kaimo gyventojai nori žinoti, kada pagaliau baigsis dulkės ir jie į Savidonis galės važiuoti asfaltuotu keliu“, – klausė skaitytojas.

Taip pat gyventojas sakė, kad daugelis prie kelio pasigenda lentelės su kaimo pavadinimu. Ypač tai aktualu ne vietiniams, spec. transporto priemonių vairuotojams.

Pabaisko seniūnijos seniūnas Gediminas Lapukas patikino, jog daugumos kaimų ribas žyminčios lentelės yra pagamintos ir pritvirtintos. Jis pažadėjo, jog bus pasirūpinta ir Savidonių kaimo ribas nurodančiu ženklu.

Tuo tarpu kalbėdamas apie kelią į Savidonis seniūnas nieko nežadėjo. Jo žodžiais tariant, Pabaiske ne visos gatvės yra asfaltuotos, tad kaimų, kur nėra intensyvaus eismo, gyventojams teks palaukti greičiausiai dar ne vienerius metus.

Be abejo, visi norėtume, kad keliai ir gatvės būtų asfaltuotos. Tačiau norus riboja lėšos. Yra paruošta vietinės reikšmės kelių programa, apimanti dvejų metų laikotarpį. Į ją yra įtrauktas ir Pabaisko seniūnijos kelias Varinė – Deltuvėlė (Kopūstėlių kelias). Numatyta atlikti asfaltbetonio dangos atstatymo darbus. Remontą planuojama pradėti dar šią vasarą“, – sakė G. Lapukas, pridūręs, jog pirmenybė pasirenkant tvarkyti kelius, teikiama tiems, kuriais vyksta intensyvesnis eismas, kursuoja maršrutiniai ar vaikus į mokyklas vežantys autobusai.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas