Naujausi, Sportas

Dviratininkai rungtyniavo rajono keliais

Sekmadienį Lyduokiuose vyko ketvirtasis „Lietuvos plento taurės“ etapas. Ukmergės rajonas – vienas iš aštuonių, kuriuose šįmet vyks šios varžybos.

„Lietuvos plento taurė“ yra organizuojama nuo 2011 metų ir šis sezonas jau bus aštuntasis. Tarp dalyvių – ir dviračių sporto profesionalai, ir miesto ar kalnų dviratį turintys aktyvaus laisvalaikio entuziastai.

Šiose lenktynėse dalyviai yra skirstomi į tris grupes pagal pajėgumą. A grupėje dalyvauja tik stipriausios Lietuvos komandos, B grupėje – visi dviračių sporto mėgėjai, C grupė yra skirta visiems norintiems susipažinti su dviračių sportu ir gerai praleisti laiką.

Lyduokiuose 10 valandą ryto pirmieji į startą stojo C grupės dalyviai. Jie varžėsi 39,6 km trasoje. B grupės sportininkai startavo 12 valandą, jie lenktyniavo 79,2 km nuotolyje. Stipriausieji – A grupės dviratininkai, nuo 15.30 valandos rungėsi 118,8 km trasoje.

Stipriausiųjų grupėje greičiausiai – per 2 val. 47 min. 42 sek. – nuotolį įveikė Justas Beniušis iš „Klaipėdos Cycling Team“ komandos, jo vidutinis greitis buvo 42,5 kilometro per valandą.

B grupėje nugalėjo Martynas Utkinas (komanda „PadangosM.lt), trasoje sugaišęs 1 val. 58 min. 29 sek., vidutinis šio sportininko greitis – 40,11 km per val., C grupės nugalėtojas – Lukas Šuvalskis (1 val. 4 min. 13 sek., vid. greitis 36,86 km per val).

„G. ž.“ inform.

„Lietuvos plento taurės“ nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas