Aktualijos, Naujausi

Ugniagesių akcija: įrengs dūmų detektorius sunkiausiai besiverčiantiems

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, vykdydama rajono savivaldybės finansuojamą projektą „Priešgaisrinė sauga 2018“ ir prevencinę akciją „Gyvenkime saugiai“, įsigijo 300 vnt. autonominių dūmų detektorių. Iš jų 200 numatyta nemokamai įrengti sunkiausiai besiverčiančių rajono gyventojų būstuose.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas „Gimtajai žemei“ sakė, jog gyventojams, norintiems, kad pas juos atvyktų ugniagesiai ir įrengtų dūmų detektorių, keliami paprasti reikalavimai.

„Jiems pirmiausia reikėtų įvertinti, ar jie tikrai finansiškai nepajėgūs įsigyti dūmų detektoriaus, kainuojančio nuo 4 eurų. Norinčius, kad paslauga būtų atlikta nemokamai, nuo birželio 18 dienos kviečiame registruotis Ukmergės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, telefonu (8 340) 60 201 ir pateikti savo vardą, pavardę, gyvenamosios vietos adresą bei telefono numerį“, – informavo tarnybos vadovas.

Pasak D. Vyšniausko, su užsiregistravusiais gyventojais susisieks už akciją atsakingas Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnas ir susitars dėl susitikimo laiko. Taip pat viršininkas priminė, kad būtina sulaukti atvykstančių ugniagesių gelbėtojų ir įsileisti juos į namus, kur jie įrengs prietaisą.

„Siekiant išvengti galimo sukčiavimo, dūmų detektoriaus įrengti atvyks tik Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos uniformą dėvintys pareigūnai, su savimi turintys tarnybinį pažymėjimą“, – akcentavo D. Vyšniauskas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas