Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Šventosios upėje – neatpažinta skenduolė

Birželio 17-ąją, apie 14.15 valandą, Lyduokių seniūnijoje, Šventosios upėje, ties Juodausių kaimu, aptikta skenduolė. Tarp upėje suneštų išvartų pastebėtas įstrigęs moteriškos lyties kūnas. Lavonas gerokai apiręs, todėl smurto žymių nematyti. Manoma, kad jis vandenyje išgulėjo labai ilgą laiką.

Rastos moters asmenybė nežinoma.  Pasak rajono Policijos komisariato pareigūnų, skenduolė gali būti atplukdyta ir iš kito rajono. Spėjama, kad ji gali būti jauna ar vidutinio amžiaus. Mat ištraukta su odiniais, madingais žieminiais batais.

Praėjusią savaitę „Gimtosios žemės“ laikraštyje bei internetiniame portale buvo skelbiama apie balandžio 14-ąją iš namų, esančių Antakalnio gatvėje, išėjusią ir negrįžusią 57-erių ukmergiškę. Tačiau penktadienį moteris atsirado – atėjo į gydymo įstaigą, kur buvo užsiregistravusi į priėmimą pas medikus. Ji teigė, jog yra suaugusi ir kur nori, ten vaikšto.

Šiuo metu rajono Policijos komisariato ieškomų žmonių sąraše yra tik pernai dingusi Šešuolių seniūnijos gyventoja. Tačiau jos ir sekmadienį aptiktos moters požymiai skirtingi. Skenduolės kūnas išsiųstas tyrimui.  Apie aptiktą nežinomą moterį pranešta aplinkinių rajonų Policijos komisariatams.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas