Koncertuoja vokaliniai ansambliai ,,Dobilas“ ir ,,Gaja“.

Kultūra

Šventė Bočių bendrijoje

Aldona VILKELIENĖ

Gražus senjorų būrys vėjuotą šeštadienio vidurdienį sugužėjo į Kultūros centrą švęsti surengtos Tėvo dienos. Be šeimininkų, Bočių bendrijos narių, atvyko Pagyvenusių žmonių asociacijos nariai ir dzūkeliai bočiai iš Alytaus.

Skambėjo jausmingi renginio vedėjos Zitos Kviklienės meilės, pagarbos žodžiai Tėvui, kaip padėka už kadaise dovanotą vaikystės juoką, išaugintus jaunystės sparnus, perduotą gyvenimo išmintį. Gražiu žodžiu pasveikinti visi šventėje dalyvavę tėvai, o jau išlydėti į Anapilį pagerbti tylos minute.

Tėvų garbei sukosi pramoginių šokių kolektyvo ,,Vėja“, liaudiškų šokių kolektyvo ,,Raskila“ šokėjų poros. Nuotaikingai ,,Čia čia čia“ pašoko vaikai. Dainavo mišrus choras ,,Bočiai“, vokaliniai ansambliai ,,Dobilas“ ir ,,Gaja“. Labai gražiai skambėjo Pagyvenusių žmonių asociacijos atstovių Veronikos Raulinaitienės ir Emilijos Butvilavičienės dainos. Ir galiausiai linksmoji alytiškių kapela ,,Smiltelė“. Jų muzikai ir dainoms abejingų nebuvo. Salė ūžė nuo padovanoto gero ūpo.

Po koncerto prie kavos puodelio bendravome su svečiais ir tarpusavyje, dalijomės įspūdžiais, grojant alytiškiams šokome bendrus šokius, mokėmės naujų. Šią dieną bendrijos kolektyvas pagausėjo penkiais naujai priimtais nariais.

Šventei pasibaigus senjorai skirstėsi kupini geros nuotaikos, linkėdami vieni kitiems šventinių prisiminimų ir gražios jau prasidėjusios vasaros.

Genovaitės NAVIKIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas