Nelaimė įvyko Siesikų miestelio daugiabutyje.

Kriminalai, Naujausi

Nužudymo tyrimas baigtas per dešimt dienų

Vilniaus apygardos prokuratūra per 10 dienų baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė bylą, kurioje 39 metų Ukmergės rajono gyventoja R. Č. kaltinama nužudžiusi savo sutuoktinį.

Birželio 17-osios vakare į Siesikų miestelio daugiabutį buvo iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai. Juos iškvietė paauglys, išgirdęs namuose triukšmą ir pamatęs kruviną patėvį. Tačiau atvykęs greitosios pagalbos ekipažas vyrą rado jau nebegyvą. Kaip skelbiama Generalinės prokuratūros išplatintame pranešime, atlikus teismo medicinos ekspertizę buvo nustatyta, kad žmogus mirė dėl durtinio sužalojimo, pažeidusio širdį.

Mirusiojo žmona R. Č. prisipažino, kad vyrui konflikto metu smogė į krūtinę peiliu. Moteris teigė, jog gynėsi, nes grįžusiai iš draugės po išgertuvių sutuoktinis ėmė priekaištauti ir ji išsigando galimo smurto.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, o jiems vadovavo Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Tomas Čepelionis.

Prokuroro T. Čepelionio teigimu, dėl nelaimės iš dalies kaltas ir nesaikingas alkoholio vartojimas – ir moteris, ir jos sutuoktinis nelaimės vakarą buvo neblaivūs. „Tai jau ne pirmas kartas, kai R. Č. savo sutuoktinį sužaloja – pernai moteris jam taip pat dūrė peiliu į krūtinę. Tuomet vyras buvo sužalotas nesunkiai, o šįkart dūris buvo lemtingas“, – sakė prokuroras.

Baudžiamasis kodeksas už savo artimojo nužudymą numato laisvės atėmimą nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas