Asociatyvinė nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Gatvės tvarkomos eilės tvarka

Praėjusią savaitę Ukmergės gyventojas bėdojo, kad tvarkant miesto gatves buvo pamiršta Bugenių gatvė. „Ypač didelė, pavojų kelianti duobė yra prie 50-ojo namo. Ji atsivėrė prieš keliolika metų, žmonės patys bandė tvarkyti, pylė žvyro, lygino, bet duobė tik didėjo“, – kalbėjo vyriškis.

Kitas ukmergiškis piktinosi gatvių duobes tvarkančių kelininkų darbu. „Jūs atvažiuokit prie Dariaus ir Girėno gatvės esančios parduotuvės „Norfa“ ir pažiūrėkit, kaip yra dirbama. Į išpjaustytas duobes tiek pripilama smalos, kad važiuojant visi automobilio ratai apsivelia ir jų nuvalyti po to neįmanoma“, – piktinosi laikraščio skaitytojas.

Ukmergiškių nusiskundimus perdavėme miesto gatves tvarkančios „UAB „Ukmergės versmė“ objekto vadovui Tomui Banaičiui. Jis informavo, jog gatvių danga „lopoma“ eilės tvarka. Šiuo metu darbai Bugenių gatvėje jau baigti, užlyginta ir minėtoji duobė.

T. Banaitis apgailestavo dėl gatvių remonto metu vairuotojams kylančių nepatogumų. „Duobes lyginame pagal tam tikrą technologiją, į jas pilame bitumą. Jo tikrai be reikalo neeikvojame. Kadangi naktimis negalime dirbti, gatves tvarkome dieną. Dabar karšti orai, todėl bitumas stingsta lėčiau. Vairuotojams patarčiau laikytis eismo saugumo reikalavimų, važiuoti lėčiau. Sutvarkius miestą, visiems bus tik geriau“, – žmonių supratingumo vylėsi objekto vadovas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nesvarbu :
    Aikit jau turbut ukmergej nera nei vienos gatves kur nebutu duobes ai yra baznycios vaizganto idealios nes ten pravaziuoja gal vos kelios masinos
  • ggg :
    lopas ant lopo cia vadinasi gatviu tvarkymu?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas