Aktualijos

Atsinaujinusi turgavietės halė lauks pirkėjų

Paulius KALVAITIS

Birželio 15-ąją baigti šiek tiek daugiau nei mėnesį trukę UAB „Ukmergės paslauga“ priklausančios turgavietės halės atnaujinimo darbai. Ši prekyvietė duris pirkėjams atvers nuo trečiadienio, birželio 20-osios.

Akylesni ukmergiškiai ir miesto svečiai jau pavasarį turgavietės halėje pastebėjo prasidėjusius atnaujinimo darbus. Statybininkai dažniausiai patalpose dirbo tuomet, kai nebuvo prekybininkų ir pirkėjų, tad remontas nei vieniems, nei kitiems didesnių nepatogumų nekėlė. Tačiau iš anksto planuotus ir nuosekliai atliekamus remonto darbus sutrikdė ankstų gegužės 7-osios rytą kilęs gaisras. Jo metu sudegė halėje buvę du šaldytuvai, aprūko patalpos.

Ši nelaimė pakoregavo įmonės planus ir paskatino dar labiau susitelkti. Buvo nuspręsta ne tik likviduoti gaisro padarinius, bet ir kartu atlikti kitus svarbius ir nemažų sąnaudų pareikalavusius darbus. Halėje papildomai įrengta ventiliacija, atnaujinta elektros instaliacija ir apšvietimas. Taip pat patalpos naujai išdažytos, – atliktus darbus vardijo UAB „Ukmergės paslauga“ direktorius Vytautas Masiukas. – Atnaujinimo darbus atlikome savo jėgomis. Kad remontas būtų baigtas kuo greičiau, kai kuriuos darbuotojus iš kitų objektų teko laikinai perkelti dirbti į turgavietę. Žmonės dirbo negailėdami nei laiko, nei jėgų.“

Įmonės vadovas už nuoširdų darbą dėkingas ne tik UAB „Ukmergės paslauga“ darbuotojams. Išskirtinius padėkos žodžius jis skyrė Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai bei saugos paslaugas teikiančiai UAB „AASE“.

Už toleranciją, supratingumą ir pagalbą ačiū mūsų prekybininkams“, – sakė V. Masiukas.

Pasakodamas apie baigtą halės atnaujinimą įmonės vadovas pažymėjo, jog turgavietėje darbai bus tęsiami. Jau kitą savaitę numatyta atnaujinti statybų metu pažeistą asfalto dangą.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas