N. Kaselienė (viduryje) klubo vairą perdavė M. Sakalauskui (dešinėje).

Sveikata

Ukmergės sveikuolių klubas turi naują vadovą

Sigita KRIAUČIŪNIENĖ

 

Ilgametė Ukmergės sveikuolių klubo vadovė Nijolė Kaselienė patikėjo organizacijos vairą ekologiško ir sveiko gyvenimo šalininkui, UAB „Pirmagra“ vadovui Mindaugui Sakalauskui.

N. Kaselienė prieš 22 metus buvo Sveikuolių klubo kūrimosi ištakose, subūrė vieną didžiausių sveikos gyvensenos sekėjų būrį Lietuvoje. Gausybę apdovanojimų ir titulų už sveikos gyvensenos puoselėjimą pelniusi 76-erių moteris užaugino ne vieną sveikuolį. Klubas visada buvo atviras žmonėms, norintiems pradėti gyventi sveikai: sulčių ir sveikatingumo stovyklos, sveikatos mokyklos, seminarai ir kursai, sveiko maisto šventė buvo gausiai lankomi.

„Paskutiniais metais netekome aktyvių mūsų klubo narių, negauname tinkamos paramos iš savivaldybės veiklai organizuoti, nebeturiu galimybės iš savo pensijos dengti patalpų išlaikymo išlaidų, todėl reikia naujų veiklos principų, kurie labiau atitiktų šiuolaikinės visuomenės poreikius ir leistų klubui toliau gyvuoti“, – sakė N. Kaselienė.

Naujai išrinktas klubo vadovas M. Sakalauskas skatino visus prisidėti savo idėjomis prie veiklos: „Žmonėms visada rūpės sveikata. Turime būti organizacija, kuri atvira kiekvienam, norinčiam pradėti gyventi sveikai ir atsikratyti negalavimų natūraliais būdais, be vaistų. Čia žmogus ras patarimų, moralinę paramą ir bendraminčių būrį.“

Rudenį klubas rengs Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidento Simono Dailidės ir kitų lektorių turą po rajono mokyklas, kurio metu jaunimui patraukliu būdu bus pristatoma sveika ir blaivi gyvensena, galimybės savanoriauti sveikuolių renginiuose.

Klubas taip pat planuoja organizuoti sveiko maisto gaminimo pamokas, sveikatos mokyklą, dalyvauti respublikiniuose renginiuose, tęsti naujametinių maudynių tradiciją.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas