Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Naudotis kūdra gali ne visi?

„Mes gyvename „Dukstynėlės“ sodininkų bendrijoje. Čia yra kūdra, prie kurios pagal planą buvo penkių metrų laisva zona, tad buvo galima patekti prie vandens. Tačiau dabar sodininkams prieiti neįmanoma – gyventojai užsitvėrė praėjimus, paleido šunis. Paklausus, ar jie turi tokią teisę, nieko nepaaiškina, tik atkerta „Praėjimo nėra“. Gal jie privatizavo šias žemes? O gal taip elgiasi savavališkai? Ta kūdra senka, anka, reikės valyti. Ar neatsitiks taip, kad vandeniu naudojasi keli žmonės, o valyti teks visiems sodininkams?“ – svarstė moteris.

„Dukstynėlės“ sodininkų bendrijos pirmininkas Vygantas Dabužinskas sakė, kad penkių metrų zona išlikusi, niekas nepasiteikė. Anot bendrijos vadovo, gali būti, kad tie, kurie gyvena šalimais tvenkinio, tvarko pakrantes, gal ir užsitvėrė. „Bet, manau, kad fiziškai galima patekti prie tvenkinio“, – įsitikinęs pirmininkas.

Jis pažadėjo, kad pasidomės situacija, jei kažkas savivaliauja, juos perspės. Ir pridūrė, kad sodininkai, jei kyla kokių klausimų, turėtų kreiptis tiesiog į jį: „Tuomet pasikalbėtume, nueitume į vietą, apžiūrėtume ir aptartume, kaip spręsti problemą, jei ji yra.“

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas