Turnyro nugalėtojai ir organizatoriai.

Sportas

Tikisi, kad stalo teniso turnyras taps tradiciniu

Rolandas BARONAS

Jasiuliškių socialinės globos namų užimtumo specialistas

Vidiškių pagrindinės mokyklos sporto salėje Jasiuliškių socialinės globos namų direktoriaus Viliaus Petrausko iniciatyva pirmą kartą vyko Vidiškių seniūnijos stalo teniso turnyras. Jame dalyvavo Globos namų darbuotojai ir gyventojai, Vidiškių pagrindinės mokyklos mokiniai bei seniūnijos gyventojai.

Vyrai buvo suskirstyti į tris pogrupius, o jų nugalėtojai kovojo finale dėl prizinių vietų. Moterys dalyvavo viename pogrupyje ir iš karto varžėsi dėl pirmos vietos.

Vyrų grupėje pirmą vietą iškovojo Gintautas Buteikis, atstovavęs Vidiškių seniūnijai. Antras buvo V. Petrauskas, trečią vietą pelnė Algirdas Uscila (abu iš Jasiuliškių socialinės globos namų).

Tarp moterų nenugalima buvo Globos namų darbuotoja Danguolė Paknienė, jai šiek tiek nusileido Vidiškių pagrindinės mokyklos devintokės Aistė Vareikytė ir Jurgita Dalinkevičiūtė, kurios pasidalino antra ir trečia vietomis.

Visi dalyviai apdovanoti padėkos raštais ir saldžiomis dovanėlėmis, o nugalėtojai – diplomais ir Vidiškių seniūnijos seniūno Virgilijaus Štaro įsteigtomis taurėmis.

Turnyro dalyviai ir žiūrovai džiaugėsi pavykusiu renginiu ir išreiškė viltį, kad jis taps gražia Vidiškių seniūnijos tradicija ir ateityje sulauks gausesnio dalyvių būrio.

Jolantos ČEKAUSKAITĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas